Comfort Zone Hydramemory Mask

ANSIKTE / Ansiktsmask Comfort Zone Hydramemory Mask

Comfort Zone Hydramemory Mask.

Comfort Zone Hydramemory Mask

60 ml
Mycket fuktgivande fuktmask som även kan lämnas på över natten.
445 kr / 401 kr
Antal: 
Cruelty Free
En leave-on mask i geleform med en hög koncentration hyaluronsyra. Huden blir omedelbart genomfuktad, revitaliserad och utfylld. Masken skyddar effektivt mot uttorkning av huden. Den är idealisk även som en nattbehandling! Hydramemory Mask har en fuktgivande express-effekt eftersom den absorberas på endast 3 minuter. Den höga koncentrationen hyaluronsyra i kombination med Moringaolja garanterar en vattenreserv som omedelbart och effektivt skyddar mot uttorkning. Masken passar alla hudtyper i behov av fukt.

› Unisex
› Silikonfri
› Express-effekt på endast 3 minuter, kan lämnas på för att verka över natten Comfort Zone
 • Användning

 • Applicera ett tunt lager på ansikte och hals och låt verka och absorbera i 3 minuter. Om nödvändigt, torka bort överflöd. Om huden är uttorkad på djupet, låt masken verka över natten. Använd denna mask en till två gånger i veckan. Det går även att använda lager på lager, serum+mask+creme vid extra fuktfattig hud.
 • Tips

 • Masken är perfekt under extra fuktfattiga perioder, oavsett om det är konstant eller tillfälligt, året runt för både män och kvinnor. Rekommenderas efter flyg, för de som arbetar i en instängd miljö med luftkonditionering eller centralvärme. Du kan även använda masken som dagcreme över Hydramemory Essence de dagar du känner dig väldigt torr.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Makrohyaluronsyra (0,35%) är en starkt fuktgivande hygroskopisk molekyl som har förmågan att lagra 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Den släcker hudens törst och bibehåller huden mjuk och elastisk. Fairtrade moringaolja, känd som ett mirakelträd, tillför lipider utan att täppa till huden. Den är rik på omega 3,6 och 9, E-vitamin och fytosteroler som har viktiga fuktgivande och antioxidant effekter.

  Effektivitets test
  +8,8% ökad fukt efter 1 timme*
  -8,3% minskad tewl efter 1 timme**
  oberoende kliniskt test
  *instrument utvärdering med corneometer efter applicering av serum och creme på 20 människor.
  **instrument utvärdering av tewl applicering av serum 20 människor.
 • Ingredienser

 • Aqua/ Water/Eau, Dicaprylyl Carbonate, Propanediol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Moringa Oleifera Seed Oil, Parfum / Fragrance, Sodium Hyaluronate, Sodium Levulinate, Benzyl Alcohol, O-Cymen-5-Ol, Tocopherol, Magnolia Officinalis Bark Extract, Sodium Hydroxide

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT