Comfort Zone Hydramemory Essence

ANSIKTE / Ansiktsvatten Comfort Zone Hydramemory Essence

Comfort Zone Hydramemory Essence.

Comfort Zone Hydramemory Essence

100 ml
Mycket fuktgivande essens för alla hudtyper.
595 kr / 417 kr
Antal: 
Cruelty Free
Essencevatten med en omedelbart återfuktande effekt som maximerar effekten hos de produkter som appliceras efteråt. Den gör huden mjuk och ger lyster. Hydramemory Essence är en intensiv, koncentrerad och parfymfri formula med återfuktande effekt. Den består av 11 återfuktande, aktiva ämnen i en naturlig bas av tamarind som kompletterar hudens naturliga fuktbindare (NMF). Lösningen har en omedelbart återfuktande effekt och maximerar effekten hos de produkter som appliceras efteråt, och den gör huden mjuk och strålande. Science-Based Conscious Formula TM, fri från silikoner och med 99 % ingredienser av naturligt ursprung. Denna återfuktande lotion är lätt som ett ansiktsvatten men kraftfull som ett serum – den hjälper huden att komma i balans och förstärker den återfuktande effekten hos övriga Hydramemory produkter. De naturliga aktiva ämnena främjar dubbel återfuktning genom att dämpa avdunstningen av vätska från huden och genom att optimera jämn fördelning av fukt i huden.

› 11 aktiva fuktgivare
› Koncentrerad vattenbaserad lösning fri från parfym Comfort Zone
 • Användning

 • Applicera morgon och kväll efter rengöring. Klappa in försiktigt så att produkten absorberas i huden. Applicera sedan serum och creme.
 • Tips

 • Att lägga till en essens är perfekt för den som är riktigt torr, eller som blir torrare under vinterhalvåret. Essensen går ner på djupet i huden och ger rikligt med fukt!
 • Din rutin

 • Mer info

 • Nmf-komplex med naturliga fuktbindare: natrium-pca*, natriumlaktat, fruktos, glycin, niacinamid, karbamid och inositol är ämnen som normalt finns som naturliga fuktbindare i huden och ser till att stratum corneum, hornlagret, förblir intakt. Bevarar hudens barriärfunktion och motverkar vätskeförlust.
  *pyrrolidone carboxylic acid = pyrrolidon karboxylsyra tamarind: en växt från sydostasien. Ur fröna utvinns polysackari- der som har en återfuktande effekt som påminner om hyaluronsyra. Blandning av naturliga extrakt från äpple, linser och skal från vattenmelon: ger dubbel återfuktning. Har en direkt effekt på hudens barriärfunktion (främjar syntesen av filaggrin, underlättar för hudens naturliga fuktgivare och stärker strukturen hos de yttersta horncellerna) och ger optimal vätskespridning i de olika hudlagren (främjar bildandet av aquaporiner).

  Tester
  +54 % omedelbar återfuktning*
  *oberoende laboratorietester
  instrumentellt test av serum och creme på 20 personer
 • Ingredienser

 • Aqua/ Water/ Eau, Glycerin, Sodium Lactate, Sodium Pca, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Citrullus Lanatus Fruit Extract / Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Lens Esculenta Fruit Extract / Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract / Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citric Acid, Caprylhydroxamic Acid, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Urea, Glycine, Fructose, Niacinamide, Potassium Sorbate, Inositol

Black Week & Cyber Monday ger dig rabatt på köp över 350 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT