Comfort Zone Essential Micellar Water

ANSIKTE / Rengöring Comfort Zone Essential Micellar Water

Comfort Zone Essential Micellar Water.

Comfort Zone Essential Micellar Water

150 ml
Micellär rengöring för alla hudtyper, som även tar bort vattenfast makeup.
325 kr
Antal: 
Cruelty Free
Den påminner om ett ansiktsvatten men fungerar som en makeupremover. Den perfekta 3-1 produkten för dom som är lite lata med sin hudvård eller som vill ta bort makeup på under en minut. Essential Micellar Water är en mild tvåfas-lösning för borttagning av ögonmakeup och för skonsam behandling av detta mycket ömtåliga område. Effektiv för att ta bort även den mest vidhäftande och vattenresistenta makeup. Kompositionen är doftfri och speciellt framtagen för känslig hud vilket säkerställer en skonsam sminkborttagning som lämnar huden mjuk och jämn. Science based conscious formulas tm - fri från silikon och med 98,6% naturliga ingredienser. Den oljiga strukturen med hög koncentration av naturliga ingredienser löser naturligt upp den mest resistenta makeup samtidigt som den ger en mjukgörande, närande och återfuktande effekt för att bevara mjukheten och strukturen kring ögat. Avlägsnar enkelt och effektivt makeup, utan att lämna en tung film runt ögonkonturen.

› Doftfri
› Fri från silikoner
› 98,6% naturliga ingredienser
› Mjukgörande non-oily formula
› Avlägsnar vattenresistent makeup skyddar ögonen Comfort Zone
  • Användning

  • Skakas ordentligt före varje användning. Blötlägg två bomullspads med produkten och applicera på slutna ögon. Utför mjuka, lätta rotationer och ta bort make up från fransarna, ögonlocken och runt konturen med utåtsvepande rörelser. Skölj sedan med vatten eller svep över området med fuktiga pads.
  • Tips

  • En micellär rengöring är perfekt att ha med på resan, då den inte behöver sköljas av. Det enda du behöver är bommulspads för att avlägsna makeup, även vattenfast sådan.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Apansk camelinaolja (tsubakiolja) en multifunktionell olja som karakteriseras av hög koncentration oljesyra (omega 9) som har många olika egenskaper som är nödvändiga för att bevara hudens balans. Oljan verkar mjukgörande, närande, och återfuktande vilket bevarar barriären intakt och på så sätt minskar vattenavdunstningen från huden. Betaine är en naturlig osmolyt, extraherad från sockerbetor. I huden upprätthåller betaine en optimal spridning av vätskor inuti och utanför cellerna vilket bevarar fuktnivån och hudens vitalitet även i pressade situationer (extrema temperaturer, föroreningar, solexponering). Detta bidrar till att göra sminkborttagningen skonsam genom att respektera hudens fysiologi.
  • Ingredienser

  • Aqua /Water /Eau, Betaine, Xylitol, Polyglyceryl-4 Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Disodium Edta, Cetrimonium Bromide, Citric Acid
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT