Comfort Zone 24H Kit

ANSIKTE / Julklappar Comfort Zone 24H Kit

Comfort Zone 24H Kit.

Comfort Zone 24H Kit

Ge någon en fuktboost i julklapp!
1695 kr / 1295 kr
Antal: 

Fukt-boosta på riktigt! Innehåller Hydramemory Cream 60 ml, Renight Mask, 60 ml och Hydramemory Eye Gel, 15 ml.

Hydramemory Cream är en fuktgivande 24h-creme för dig med normal till torr hud. Den här cremen behöver du som känner dig torr och stram i huden. Med hjälp av cremen kommer du uppleva en mer hälsosam känsla och mer lyster i huden. Med hög halt av makrohyaluronsyra och lipider ger Hydramemory Cream både näring och fukt till de djupaste hudlagren. Användning: Applicera Hydramemory Creme på huden efter din rengöringsrutin och applicering av Hydramemory Serum. Låt serumet absorberas innan applicering av cremen.

Renight Mask är en nattbehandling som anpassar sig till huden den appliceras på. Mycket närande och rik på antioxidanter och återställer på så sätt hudens egna funktioner efter en dag med yttre påverkan. Du vaknar helt enkelt med nytt liv i huden och en återfuktad känsla. Under natten har huden blivit återställd och de skadliga effekterna som yttre påverkan har minimerats. Användning: Tvätta ansiktet med rengöring anpassad för din hudtyp. Applicera sedan Renight Mask och sov din underbara skönhetssömn.

Hydramemory Eye Cream Gel är en fuktgivande ögongelé, som appliceras på huden runt ögonen. Ögongelén är rik på polyfenoler som är kända för sin skyddande och antioxidativa effekt på huden. Tester visar också att polyfenolerna minskar synligheten av mörka ringar under ögonen. Eftersom Hydramemory Eye Cream Gel är en ögoncreme i gelékonsistens är den perfekt för dig som tenderar att få påsar under ögonen, får trötta ögon av att sitta framför datorn och även för dig med kontaktlinser. Användning: Applicera en liten mängd Hydramemory Eye Cream Gel på huden runt ögonen. Gå inte längre in än att du känner okbenet kring ögonen, upp till ögonbrynet. Du kan välja att försiktigt stryka ut ögoncremen mot tinningarna eller klappa in den med mycket lätta fingrar.
Comfort Zone
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT