PCA Skin Clearskin

ANSIKTE / 24 h creme PCA Skin Clearskin

PCA Skin Clearskin.

PCA Skin Clearskin

50 ml
En lättflytande fuktighetskräm som reducerar rodnad och utbrott.
495 kr
En lättflytande fuktighetskräm som reducerar rodnad och utbrott, balanserar hudens naturliga talgproduktion och ger ett antioxidant skydd med hjälp av 4% niacinamide. Niacinamide (4%) –en kraftfull, men samtidigt lugnande antioxidant som förser huden med många förmåner. Det hjälper till att reducera förlust av vätska (TEWL) och förbättrar barriär funktionen. Det här är ytterst viktigt för en hälsosam, klar hy. Dessutom hjälper det till att reducera rodnad, gulnad hud och främjar en jämn hudton. PCA Skin
 • Användning

 • Perfect för dig som får oljig och glansig hud. Komplettera gärna med Hyaluronic Acid Boosting Serum om din hud saknar fukt. 
 • Tips

 • Efter rengöring, ansiktsvatten och applicering av anpassat PCA SKIN® serum, applicera över hela ansiktet morgon eller kväll. Fortsätt med lämplig PCA SKIN® SPF produkt under dagen.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Niacinamide (4%) –en kraftfull, men samtidigt lugnande antioxidant som förser huden med många förmåner. Det hjälper till att reducera förlust av vätska (TEWL) och förbättrar barriär funktionen. Det här är ytterst viktigt för en hälsosam, klar hy. Dessutom hjälper det till att reducera rodnad, gulnad hud och främjar en jämn hudton.
  Butcher’s Broom Root Extract – en ingrediens som används för dess lugnande egenskaper.
  Borage Seed Oil – en utmärkt källa till omega-6 essentiell fettsyra (EFA) gamma linolenic acid (GLA). GLA är en syntetisk form av linolensyra som är den viktigaste essentiella fettsyran med lugnande verkan.
  Wheat Amino Acids – naturliga growth factors för huden som används för dess uppmjukande egenskaper. Det här är en fantastisk källa av protein från växtriket, vilket är kraftigt återfuktande.
  Bisabolol – en komponent från kamomill som ger kraftfullt lugnande och skyddande egenskaper för att förbättra och behålla hudhälsan.
  Retinyl Palmitate (Vitamin A) – ombildas till A-vitamin syra i huden. A-vitamin hjälper till att främja en ren hy och en jämn hudton.
  Marigold Flower Oil and Cucumber Fruit Extract – ger utrensande, lugnande och sammandragande fördelar.
 • Ingredienser

 • Water/Aqua/Eau, Ethylhexyl Isononanoate, Niacinamide, Glycereth-26, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Polyisobutene, Caprylyl Glycol, Bisabolol, PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Borago Officinalis Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Glycerin, Calendula Officinalis Flower Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT