Clarins Youth Collection

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor Clarins Youth Collection

Clarins Youth Collection i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor hos Babyface.se (20979 000)

Clarins Youth Collection

Ett kit som får huden att stråla
1518 kr / 1125 kr
Antal: 

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Youth Collection innehåller allt för en spänstig, klar och strålande hy oavsett ålder. Serum med kraftfulla växtextrakt som jobbar på hudens klarhet och effektivt behandlar rynkor och pigmenteringar. Den exfolierande cremen med små micropärlor förfinar hudtexturen och ger lyster. Närande läppolja för mjuka läppar och perfekt glans.

Double Serum 50 ml

2 serum i 1! Double Serum är Clarins mest kompletta och mest effektiva anti-age serum som bevarar och optimerar cellernas språk , vilket är nödvändigt för en sund funktion hos de 5 vitala funktionerna i huden som ansvarar för ungdomlighet och skönhet. Detta tack vare en ny dubbelfas-och bioinspirerad, (Hydric + Lipidic), formula samt en ny intelligent förpackning som gör det möjligt att kombinera de (20+1) bästa anti-ageing huvudingredienserna i sin mest optimala och effektiva koncentration. Detta ger en synbar effektivitet på alla ålderstecken, (rynkor/ fina linjer brist på fasthet, lysterbrist ojämn hy, synliga porer).
 

Lip Comfort Oil 01 Honey 5 ml

En gelé-liknande läppolja som omedelbart lugnar läpparna och ger dem näring, vacker glans och en subtil färg. Den rika strukturen utvecklar en skyddande, icke-klibbig film på ytan av läpparna. Skyddade från uttorkning, håller sig läpparna smidiga och mjuka och får ett fylligare utseende.

Gentle Refiner 15 ml 

En mild och rik creme med exfolierande mikrokulor som varsamt djuprengör, avlägsnar orenheter och döda hudceller från ytan och drar samman porerna. Mimosa tenuiflora har en lugnande effekt. Huden blir renare, mjukare och behaglig.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser