Clarins Supra Volume Holiday Collection

MAKEUP / Julklappar Clarins Supra Volume Holiday Collection

Clarins Supra Volume Holiday Collection.

Clarins Supra Volume Holiday Collection

Få två travels på köpet när du köper Supra Volume Mascara!
435 kr / 325 kr
Antal: 
Supra Volume Holiday Collection är ett julkit som innehåller tre stycken ögonprodukter. Du får en mascara, en eyeliner och en ögonmakeup-remover. Allt du behöver för att ge blicken ett lyft. Mascaran ger både mer volym och näring till fransarna. Kitet innehåller:

Supra Volume Mascara 8 ml

Supra Volume Mascara ger fransarna super-volym och har dessutom dubbel volymeffekt; omedelbar volym och hudvårdande effekt. Fransarnas egna volym ökar vid regelbunden användning. Borsten är rund, fyllig och tjock, ( 7,5 mm diameter och 30mm lång), med supermjuka fibrer, och har en avsmalnande spets för att underlätta applicering i ögonvrårna. Tack vare innehållet av vegetabiliska vaxer sitter denna mascara länge men är ändå lätt att tvätta av.

Instant Eye Make-up Remover, 10 ml

För kraftigare eller vattenfast ögon make-up, En tvåfas formula som omedelbart tar bort all typ av ögon make-up, även vattenfast. Svider inte i ögonen och är lämplig även för de mest känsliga och kontaktlinsbärare. Dermatologisk och oft almologisk testad.

Crayon Khol 01, miniatyr

Khôl och eyeliner i ett, med en integrerad borste av naturhår. Formulan är varsam och rik på färgpigment och ger en intensiv färg samtidigt som den respekterar den ömtåliga huden runt ögonkonturen. Clarins
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla dina Clarins-favoriter för 1000kr och få en gåva värde 1000kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT