Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body

KROPP / Sol Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body.

Clarins Soothing After Sun Balm Face & Body

150 ml
Ger fukt på djupet, ger näring och mjukgör huden med en rik balmtextur
275 kr / 220 kr
Antal: 
Soothing After Sun Balm ger fukt på djupet, ger näring och mjukgör huden med en rik balmtextur som är lättapplicerad på huden. Innehåller bland annat solrosextrakt, ekologisk aloe vera och shea butter som lugnar, dämpar rodnad och ger fukt och näring till huden. Den hjälper till att bekämpa de uttorkande effekterna från UV-strålar och den regenererar huden för att bekämpa förtida hudåldrande som orsakas av UV-strålar.

För en skön och svalkande känsla, lägg produkten en stund i kylskåpet innan användning och applicera ett generöst lager på ansiktet eller på kroppen för att få en lugnande och kylande maskeffekt.

› After Sun i rik balmtextur. 

› Återfuktar och ger näring.

› Lugnar och dämpar rodnad. 


ANVÄNDNING

Efter solexponering, ta en kall dusch och applicera därefter Soothing After Sun Balm över kroppen och ansiktet. Fortsätt att applicera även ett tag efter solsemestern.

INGREDIENSER

Clarins har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne. Clarins
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Just nu ger vi dig 20% rabatt på allt från Clarins!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT