Clarins Super Restorative Rose Radiance Cream

ANSIKTE / Dagcreme Clarins Super Restorative Rose Radiance Cream

Clarins Rose Radiance Cream Super Restorative.

Clarins Super Restorative Rose Radiance Cream

50 ml
En dagcreme som ger lyster, fasthet och fyllighet
1065 kr / 852 kr
Antal: 
Anti-age dagcreme för alla som märker av åldersrelaterade hormonella förändringar i huden såsom förlorad lyster, fasthet och fyllighet, djupare rynkor samt ojämn hudton. Den mjuka och rosa creme-texturen har ett rikt innehåll av växtextrakt som kombinerar en exfolierande och återfyllande verkan med en omedelbart rosig lystereffekt. Målgrupp: Kvinnor -/+ 50. Dermatologiskt testad. Icke-komedogen. Innehåller bl a Sabdariffa hibiscus blomsyror (mild exfolierande verkan), Derivat av C-vitamin (utjämnar hudtonen), ekologisk harungana (bekämpar förlust av fasthet och fyller på huden), dubbel hyaluronsyra (hjälper till att bevara fukt) och Clarins anti-pollution komplex (skyddar mot skadliga effekter av föroreningar från både utomhus-och inomhusmiljö. Clarins
 • Användning

 • Applicera på morgonen på rengjord, torr hud på ansikte och hals. Värm cremen i dina händer för att underlätta absorberingen. Applicera in cremen med varsamma pressande rörelser, med start från mitten av ansiktet och utåt, och på halsen med hjälp av hela handens yta.
 • Tips

 • För kvinnor runt 50, alla hudtyper, där huden har ett hormonellt underskott och som märker av att huden är tunnare, torrare och känsligare samt att den tappat sin elasticitet och spänst. Använd Super Restorative Night till kvällen och Rose Radiance Cream på morgonen för en djupgående anti-age behandling som återuppbygger och återfyller huden för ett ungdomligare utseende. Pigmenteringar reduceras och hudtonen blir jämnare.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Sabdariffa hibiscus blommasyror

  › Underlättar snabbt och effektivt avlägsnandet av överskott av döda hudceller och förbättrar cell förnyelseprocessen

  › Slätar ut hudens yta, förfinar strukturen så att ljus reflekteras bättre

  › En skonsam peeling för daglig användning

  › Dag efter dag blir ansiktet jämnare och mer strålande

  En unik kombination av fyra nyanser av pärlemor gör det möjligt att reflektera ljusets universella färg: VITT LJUS
  › Maximal ljusreflektion utan att se "blank"
  › Anpassar sig till olika hudtoner
  › Främjar felfri hud

 • Ingredienser

 • Clarins har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.

Just nu ger vi dig 20% rabatt på allt från Clarins!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT