Clarins Multi Active Collection

HUDTYP / Normal - torr hud Clarins Multi Active Collection

Clarins Multi Active Collection i gruppen HUDTYP   / Normal - torr hud hos Babyface.se (20935 000)

Clarins Multi Active Collection

Kit med tre storsäljare från Clarins, rengöring, dagcreme och nattcreme.
1000 kr / 599 kr
Multi Active Collection är kitet för den som vill hjälpa huden att stå emot dagliga påfrestningar från föroreningar, stress och andra faktorer som skadar huden. Stödjerhudens skyddande barriär och tillför antioxidanter, för ett dagligt skydd mot fria radikaler.

MULTI-ACTIVE JOUR ALL SKIN TYPES 50 ML

Multi-Active Jour är hudvårdsserien som behandlar de första tecknen på åldrande. En antioxidant dagcreme som hjälper huden att stå emot hektiska och stressiga dagar. Målgrupp: Kvinnor 25-30 som vill förebygga och korrigera de första tecknen på åldrande: linjer, minskad lyster, trötthetstecken samt skydda huden mot de nedbrytande effekterna av stress, föroreningar, sömnbrist osv. Multi-Active Jour har en fräsch creme-konsistens för alla hudtyper med en fruktig / blommig doft på en bas av körsbär och vit syren. Innehåller bl a pigment och fritt organiskt tistel-extrakt (omedelbar och långvarig lyster), kapslad organiskt tistel-extrakt (antioxidant), Myrothamnus-extrakt (korrigerande) samt dubbel hyaluronsyra och Clarins anti-förorenings komplex (återfuktar och skyddar mot föroreningar).

ONE-STEP FACIAL CLEANSER 30 ML

En tvåfas rengöring som varsamt avlägsnar alla typer av make-up, orenheter och spår av föroreningar i ett snabbt steg. Gör hudenfräsch och behaglig. Snabb rengöring som djuprengör och ger lyster, passar alla hudtyper.

MULTI-ACTIVE NUIT LIGHT NORMAL/COMBINATION 15 ML

Multi-Active Nuit är nattcremem för kvinnor runt 25 -30 som vill förebygga och behandla de första tecknen på åldrande; linjer, minskad lyster, trötthetstecken samt skydda huden från de nedbrytande effekterna av stress, föroreningar, sömnbrist osv. Multi-Active Nuit Light är för en normal till kombinerad hud och har en mjuk textur med en doft av rogivande jasmin, freesia och heliotrop. Innehåller bl a Organiskt kiwi-extrakt och okapslad organiskt tistel-extrakt (ger huden fräschör på morgonen), Kapslad organiskt tistel-extrakt: (antioxidant och revitaliserande), Organisk California vallmo-extrakt (hjälper till att kompensera de negativa effekterna av sömnunderskott), Dubbel hyaluronsyra och Clarins anti-förorenings komplex (återfuktar och skyddar mot föroreningar).
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Clarins för 750 kr - få gåvor värde 1000 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT