ANSIKTE / Serum Clarins Mission Perfection Serum

Clarins Mission Perfection Serum.

Clarins Mission Perfection Serum

30 ml
Ett pionjärserum för alla som vill bekämpa pigmentrubbningar.
669 kr / 569 kr

FINNS I KIT

Denna finns just nu i fullsize i ett fint kit - där du för SAMMA PRIS också får UV Plus Day Screen 10 ml och Instant Light Radiance Boosting Complexion Base Shade 1 10 ml på köpet (totalt värde 1025 kr). Begränsat antal i lager så först till kvarn gäller!
Klicka här för att komma till kitet.


______________________________________________
Ett pionjärserum för alla kvinnor som vill bekämpa pigmentrubbningar och återställa en lysterfull hy utan att ändra sin naturliga hudton. Den fina och uppfräschande emulsionen, med sin korrigerande effekt, jämnar genast ut huden och lämnar kvar en uppljusande skönhetsslöja. Den universella korallnyansen anpassar sig till alla hudtoner, från den ljusaste till den mörkaste. Innehåller bl a Acerola-extrakt (har förmåga att blockera de felaktiga budskapen som orsakar pigmentrubbningar, Hexylresorcinol (molekyl som hjälper till att reducera formationen av mörka fläckar från deras källa och Ginkgo biloba-extrakt hjälper till att återställa lystern). 30 ml.

• Serum för alla hudtyper.
• Anpassar sig till alla hudtoner, mörka som ljusa.
• Jämnar genast ut huden och lämnar kvar en uppljusande skönhetsslöja.

ANVÄNDNING

Applicera morgon och/ eller kväll på väl rengjort ansikte.För ett optimalt resultat och ett extra skydd mot mörka fläckar, använd tillsammans med Clarins UV PLUS ANTI-POLLUTION SPF 50.

INGREDIENSER

Clarins har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Clarins för 750 kr - få gåvor värde 1000 kr på köpet!

15% rabatt på allt från Clarins!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT