Clarins Men Hydration Collection

Herr / Kampanjer Clarins Men Hydration Collection

Clarins Men Hydration Collection i gruppen Herr / Kampanjer hos Babyface.se (20951 000-0)

Clarins Men Hydration Collection

Produkter för honom för vård av ansikte, hår och kropp.
805 kr / 645 kr
Antal: 

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett kit med produkter för honom för vård av ansikte, hår och kropp. Ett 2-i-1 schampoo och duschgel, en närande handcreme, en ansiktstvätt och ett after shave balm som lugnar och vårdar efter rakning. Kitet innehåller:

Super Moisture Balm, 50 ml

En fräsch och skön komfortgivande balm som snabbt absorberas och lämnar huden mjuk. Passar för normal till torr hud. Innehåller bl a calcium hyaluronate (förstärkt fuktighetsgivande, optimerat skydd), Anti-pollution complex samt alpine sea holly, bisongräs, sunflower auxins (tre växtextrakt som lugnar, ger energi och fasthet).

Shampoo & Shower, 200 ml

Milt och löddrande hår-och kropps-shampoo med en uppiggande och naturligt fräsch doft. Eliminerar effektivt smuts och orenheter med en mild formula som tillåter användning varje dag. Tvålfri. Innehåller bl a Pro-vitamin B5 och patenterat komplex av växtextrakt: Energigivande bisongräs, kinesisk galanga, lugnande och renande purslane.

Active Hand Care, 12 ml

Handcreme för normal-torra händer.

Active Face Wash, 30 ml

Ultramild fräscht doftande och löddrande rengöringsgelé som effektivt avlägsnar orenheter och föroreningar som kan orsaka ett grått och glåmigt utseende. Mjukgör och väcker liv i huden. Innehåller bl a Vintergröna, Grindelia extrakt, Patenterat komplex av växtextrakt: energigivande bisongräs, kinesisk galanga, lugnande och renande purslane.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser