Clarins Make-Up Heroes

MAKEUP / Julklappar Clarins Make-Up Heroes

Clarins Make-Up Heroes.

Clarins Make-Up Heroes

Ett kit med fyra klassiker för perfekt make-up
684 kr / 529 kr
Antal: 

Make-up-heroes innehåller fyra klassiker alla borde ha i necessären. Primern Instant Smooth Perfecting Touch jämnar ut rynkor och linjer och lämnar huden silkeslen. Supra Volume Mascara ger både omedelbar volymeffekt och vårdar fransarnas naturliga volym på lång sikt. Instant Light Natural Lip Perfector adderar en lätt färg till läpparna och gör dem jämnare och fylligare. SOS Primer skapar det perfekta underlaget för en hållbar make-up där den lätta nyanseringen korrigerar ojämnheter i huden.

Supra Volume Mascara 01

Supra Volume Mascara ger fransarna super-volym och har dessutom dubbel volymeffekt; omedelbar volym och hudvårdande effekt. Fransarnas egna volym ökar vid regelbunden användning. Borsten är rund, fyllig och tjock, ( 7,5 mm diameter och 30mm lång), med supermjuka fibrer, och har en avsmalnande spets för att underlätta applicering i ögonvrårna. 

Instant Smooth Perfecting Touch 15 ml

Denna primer jämnar ut rynkor, fina linjer och förstorade porer och ger en silkeslen hudyta. Smältande och oljefri textur som blir osynlig på huden och ger en transparent matt finish. Innehåller bl a acacia, pink pearl, triglycerider och Vitamin E

SOS Primer Universal Light 5 ml

SOS Primer är en korrigeringsbas-serie i olika nyanser framtagen för att erbjuda en målinriktad färgkorrigering för olika hudvårdsproblem. Den uppfräschande texturen med utsuddande effekt förbereder huden för kommande make up-applicering samtidigt som den tillåter huden att andas och ger en bättre hållbarhet för make-up en i helhet. Resultaten är helt enkelt häpnadsväckande.

Natural Lip Perfector 01 Rose 5 ml

Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning; kyla, vind, värme. Praktisk tub med en sponge-tip applikator.  

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT