Clarins Lines & Lifting Effect

ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor Clarins Lines & Lifting Effect

Clarins Lines & Lifting Effect i gruppen ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor hos Babyface.se (20982 000)

Clarins Lines & Lifting Effect

Ett uppstramande anti-age kit
1428 kr / 979 kr
Antal: 

Reparerande trio som berikar huden med ett slätare och fylligare utseende. Micropärlor från Acacia fyller ut hudytan så att den blir jämnare och smidigare. Resultatet är en strålande lyster och fastare ansiktsdrag. Super Restorative Hand Cream gör torra händer mjuka och släta, utan att kännas oljiga eller kladdiga.

Super Restorative Day All Skin Types 50 ml

Dagcreme som kompenserar effekterna av hormonellt åldrande i huden. Den slätar omedelbart ut hudens yta och ger den ny lyster och fräschör och huden återfår sin komfort och skydd. Målgrupp: Kvinnor -/+ 50 som märker av åldersrelaterade hormonella förändringar i huden såsom förlorad fasthet och fyllighet, djupare rynkor samt ojämn hudton / pigmenteringar.  

Super Restorative Night All Skin Types 15 ml

En nattcreme som kompenserar effekterna av hormonellt underskott i huden och som förebygger och reducerar ålderspigmenteringar. Målgrupp: Kvinnor runt 50, alla hudtyper, där huden har ett hormonellt underskott och som märker av att huden är tunnare, torrare och känsligare samt att den tappat sin elasticitet. Ger en djupgående anti-age behandling som återuppbygger och återfyller huden för ett ungdomligare utseende. Pigmenteringar reduceras och hudtonen blir jämnare. Cremen är mjuk och smidig och går omedelbart in i huden och ger komfort.

Super Restorative Hand Cream 30 ml

Super Restorative Hand Cream är den idealiska hudvården för vackrare händer. Vid applicering smälter cremen på huden, som blir mjuk och slät, utan att kännas oljig eller klibbig. Vid regelbunden användning hjälper dess utjämnande och stärkande kombination av växtextrakt till att bibehålla mjuka och vackra händer, med färre rynkor och en jämnare hudstruktur.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Just nu ger vi dig 20% rabatt på allt från Clarins!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT