Clarins Lines & Firming Collection

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor Clarins Lines & Firming Collection

Clarins Lines & Firming Collection i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor hos Babyface.se (20981 000)

Clarins Lines & Firming Collection

Ett anti-age kit som bibehåller fastheten
1245 kr / 839 kr
Lyxigt hudvårdskit med tre högpresterande produkter som hjälper huden att bibehålla fasthet, smidighet och lyster. Dag- och nattkräm med Mitracarpus-extrakt gör huden mer elastiskt medan havresocker har en uppstramande effekt. Extra-Firming Mask ger omedelbart ett synbart slätare och mer klarare utseende.

Extra-Firming Jour All Skin Types 50 ml

Extra-Firming serien har ett rikt innehåll av högpresterande anti-ageing ingredienser och hjälper till att bibehålla fasthet, smidighet och en lysterfull hud till kvinnor i 40-års åldern. Extra-Firming Jour är den idealiska dagcremen med en omedelbart utjämnande effekt som främjar en synligt fastare hud. Dag efter dag får huden ett ungdomligare utseende, rynkorna minimieras synbart, ansikts-ovalen verkar mer förfinad och ansiktsdragen verkar yngre.

Extra-Firming Nuit All Skin Types 15ml

Extra-Firming serien har ett rikt innehåll av högpresterande anti-ageing ingredienser och hjälper till att bibehålla fasthet, smidighet och en lysterfull hud till kvinnor i 40-års åldern.Extra-Firming Nuit är en nattcreme som synligt gör huden fastare och reducerar rynkornas synlighet medan du sover. Huden blir regenererad och kan försvara sig bättre och på morgonen känns den jämnare och ser slätare ut.  

Extra-Firming Mask 15 ml

Extra-Firming Mask är en revolutionerande anti-age mask, som har en uppstramande och utjämnande effekt. Denna 'askungemask' ger omedelbart ett synbart yngre, slätare och mer lysterfullt utseende. Spänningsrynkor jämnas ut, ansiktsdragen blir mer avslappnade, huden blir fastare och vitaliteten återställs.  INGREDIENSER

Se respektive produktsida

Handla Clarins för 1000 kr - få vårgåva värde 1000 kr på köpet!
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT