Clarins Instant Concealer

MAKEUP / Concealer Clarins Instant Concealer

Clarins Instant Concealer.

Clarins Instant Concealer

15 ml
Flytande concealer för mörka ringar under ögonen.
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

En flytande concealer som minimerar mörka ringar och ljusar upp ögonområdet. Den flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden och döljer ofullständigheter. Vårdar samtidigt den tunna huden under ögonen. Passar alla hudtyper som vill ljusa upp ögonområdet.  

Finns i 4 nyanser:
00 - för mycket ljus hy, blåaktiga mörka ringar
01 - för ljus hy, blåaktiga mörka ringar
02 - för medium hy, bruna / lila mörka ringar 
03 - för mörk hy, bruna / svarta mörka ringar

Innehåller bl a Light Optimizing complex (fångar och förstärker ljuset för att omedelbart ge lyster och optiskt reducera mörka ringar, fina linjer och rynkor), Speciellt utvalda pigment för att korrigera mörka områden och minimera synligheten av mörka ringar beroende på deras färg), Caffeine (Stimulerar micro-cirkulationen), Aloe vera (Återfuktar huden på djupet).

ANVÄNDNING

Applicera efter foundation. Ta en liten mängd Instant Concealer och värm den mellan fingrarna. Applicera med lätta klappande rörelser från inre ögonvrån till den yttre för att hjälpa hudens naturliga dräneringsprocess. Kan även appliceras med en foundationpensel.

INGREDIENSER

Clarins har valt att inte publicera någon innehållsförteckning. En fullständig innehållsförteckning finns alltid på produkten vid leverans så läs noga igenom den om du t.ex. är allergisk eller överkänslig mot något ämne.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT