Clarins Hydration Is Back

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor Clarins Hydration Is Back

Clarins Hydration Is Back

Ett kit med tre produkter för återfukta huden
733 kr / 539 kr
Antal: 

Handla Clarins för 500 kr och få ett Joli Rouge Gradation i färgen Coral Gradation på köpet! 
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
I det här kitet från Clarins hittar du tre hjältar för att återfukta huden på bästa sätt. Silkeslena Hydra-Essentiel Cream hjälper till att bevara hudens fuktbalans och skyddar mot både föroreningar och UV-strålning. Genom att varsamt rengöra och avlägsna orenheter förbereder Gentle Refiner Exfoliating Cream huden för fukt och SOS Hydra Mask, en djupt återfuktande gelmask, återställer lystern och minimerar torrhetslinjer.

Hydra Essentiel Cream Normal/Dry 50 ml

Hydra-Essentiel är hudvården som har förmågan att stimulera hudens egen naturliga kapacitet att återfukta sig själv och som ger skydd mot klimatchocker och föroreningar. Cremen har en smältande konsistens som ger en behaglig silkeskänsla. Huden blir återfuktad, mjuk och full av lyster. 

SOS Hydra Mask 15 ml

Återfuktande ansiktsmask för uttorkad hud. Denna ultrafräscha, gelkrämmask hjälper huden att återfå sin optimala fuktnivå på bara 10 minuter. Huden blir intensivt återfuktad vilket gör den mjuk, fräsch, slät och stärkt. Innehåller bl a Extrakt av ekologisk kalanchoe ( startar om hudens mekanismer och främjar återfuktningen på hudens alla nivåer, Hyaluronsyra (Hudens uppsugningsmolekyl, fixerar fukt i hudens kärna för en omedelbar volymgivande effekt).

Gentle Refiner Exfoliating Cream 15 ml 

En mild och rik creme med exfolierande mikrokulor som varsamt djuprengör, avlägsnar orenheter och döda hudceller från ytan och drar samman porerna. Mimosa tenuiflora har en lugnande effekt. Huden blir renare, mjukare och behaglig. Passar alla hudtyper.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser