Clarins Holiday Cocooning

KROPP / Kit & Gåvor / Gåvor Clarins Holiday Cocooning

Clarins Holiday Cocooning i gruppen KROPP / Kit & Gåvor / Gåvor hos Babyface.se (20983 000)

Clarins Holiday Cocooning

Ett vårdande kit för torr och trött vinterhy
528 kr / 389 kr
Antal: 

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett vårdande kit för torr och trött vinterhy. Rik bodylotion med persikomjölk och sheasmörextrakt ger fukt och lugnar. Kroppsskrubben tar bort orenheter och gamla hudceller och lämnar huden fastare och mer elastisk. Hand and Nail Treatment Cream fuktboostar torra händer och nagelband. Allt tillsammans med en fin necessär – perfekt som present!

Moisture Rich Body Lotion 200 ml

En mycket rik och snabbt absorberande lotion som omedelbart ger en mjukare hud med en underbar doft. Ökar elasticiteten samtidigt som den återfuktar intensivt.

Exfoliating Body Scrub 30 ml

Kroppspeeling som förbättrar hudens kvalitet och gör den mjukare, fastare och mer elastisk genom att ta bort orenheter och döda hudceller. Detta är ett nödvändigt första steg i ditt kroppsvårdsprogram eftersom det hjälper till att underlätta upptagningen av nästkommande produkt och förstärka dess verkan. Genom att stimulera cellförnyelsen hjälper den även till att minimera synligheten av svampig hud. 

Hand and Nail Treatment Cream 30 ml

En totalbehandling från fingertopparna upp till handlederna. Fuktar och skyddar händerna mot sprickor och irritationer. Stärker även naglarna och gör händer mjuka och behagliga med en fräsch doft. Innehåller bl a extrakt från Sesamolja och Sheasmör.

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser