Clarins Healthy Look Collection

ANSIKTE / Julklappar Clarins Healthy Look Collection

Clarins Healthy Look Collection i gruppen ANSIKTE / Julklappar hos Babyface.se (20932 000)

Clarins Healthy Look Collection

Få strålande hud med dessa tre favoriter från Clarins!
1145 kr / 549 kr
Healthy Look Collection ger din hud en förfinad struktur, en hälsosam lyster och en vacker solbrun nyans. Perfekt kit för den som vill fräscha upp och återfukta huden.

HYDRAQUENCH CREAM 50 ML

Denna fina, behagliga, snabbabsorberande textur förser huden med en direkt känsla av välbehag och balanserad hållbar fukt. Den hjälper till att ge huden en oslagbar lyster. Skyddande kräm som passar alla hudtyper som känner sig fuktfattiga.

GOLDEN GLOW BOOSTER SELF TAN FACE 15 ML

Brun-utan-sol som ger skräddarsytt resultat! Koncentrerade brun-utan-sol droppar som du blandar med din ordinarie hudvårdsprodukt för en naturlig solbränna året om. Den är enkel att använda, ger ett jämnt resultat och återfuktar huden utan att ge en obehaglig doft. Blanda dagligen 3 droppar med valfri dag/ nattcreme (Obs! Använd ej produkten ensam!) tills du fått önskat resultat. Därefter 2 droppar varje eller varannan dag för att underhålla solfärgen. Innehåller bl a DHA + Erythrulose (ger naturlig och long-lasting solton) och Aloe Vera (ger huden komfort och fukt).

GENTLE REFINER EXFOLIATING CREAM 30 ML

En mild och rik creme med exfolierande mikrokulor som varsamt djuprengör, avlägsnar orenheter och döda hudceller från ytan och drar samman porerna. Mimosa tenuiflora har en lugnande effekt. Huden blir renare, mjukare och behaglig.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Clarins för 750 kr - få gåvor värde 1000 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT