Clarins First Lines Collection

ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor Clarins First Lines Collection

Clarins First Lines Collection i gruppen ANSIKTE / Start & resekit / Gåvor hos Babyface.se (20980 000)

Clarins First Lines Collection

En trio som behandlar första tecken på åldrande
898 kr / 619 kr
Magisk trio som behandlar de första tecknen på åldrande. Dag- och nattkräm från serien Multi-Active återfuktar och skyddar huden mot nedbrytande effekter av stress, föroreningar och sömnbrist. Gelmasken SOS Hydra Mask hjälper huden att återfå sin optimala fuktnivå på bara 10 minuter.

Multi-Active Jour All Skin Types 50 ml

Multi-Active Jour är hudvårdsserien som behandlar de första tecknen på åldrande. En antioxidant dagcreme som hjälper huden att stå emot hektiska och stressiga dagar. Målgrupp: Kvinnor 25-30 som vill förebygga och korrigera de första tecknen på åldrande: linjer, minskad lyster, trötthetstecken samt skydda huden mot de nedbrytande effekterna av stress, föroreningar, sömnbrist osv. Multi-Active Jour har en fräsch creme-konsistens för alla hudtyper med en fruktig / blommig doft på en bas av körsbär och vit syren. 

Multi-Active Nuit All Skin Types 15 ml

Multi-Active Nuit är nattcremem för kvinnor runt 25 -30 som vill förebygga och behandla de första tecknen på åldrande; linjer, minskad lyster, trötthetstecken samt skydda huden från de nedbrytande effekterna av stress, föroreningar, sömnbrist osv.  

SOS Hydra Mask 15 ml

Återfuktande ansiktsmask för uttorkad hud. Denna ultrafräscha, gelkrämmask hjälper huden att återfå sin optimala fuktnivå på bara 10 minuter. Huden blir intensivt återfuktad vilket gör den mjuk, fräsch, slät och stärkt. 

INGREDIENSER

Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Clarins för 750 kr - få gåvor värde 1000 kr på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT