Clarins Detox Collection

ANSIKTE / Kit & Gåvor Clarins Detox Collection

Clarins Detox Collection

Detox-kit för den som behöver liva upp huden!
740 kr / 379 kr
Antal: 

Handla Clarins för 500 kr och få ett Joli Rouge Gradation i färgen Coral Gradation på köpet! 
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Detox Collection passar alla som behöver hjälp med att avgifta och stärka huden och för att få tillbaka dess lyster och densitet. Kitet innehåller en djuprengörande rengöring, en näringsrik booster och en mjukgörande fuktcreme.

DETOX BOOSTER 15 ML

Booster med hög koncentration av aktiva ingredienser som möter hudens tillfälliga skönhetsbehov som är länkade till livsstil och miljö. Detox Booster verkar på en livlös hud som behöver hjälp med att få bort gifter och med att få tillbaka sin lyster och densitet. Blanda 3-5 droppar Detox Booster med din dagliga ansiktscreme eller mask. (Varning: Boostern måste blandas med annan creme då den har så hög koncentration!) Innehåller bl a extrakt från Grönt kaffe (avgiftande egenskaper) och Dubbel hyaluronsyra av båd hög och låg molekylvikt (fuktgivande). Använd Boostern som en behandling för en dag, en vecka eller en månad beroende på vad din hud är i behov av.

ONE STEP EXFOLIATING CLEANSER 30 ML

Ny hud är bättre än bara ren hud. Denna produkt tar bort make-up, rengör varsamt och exfolierar för att få bort djupare orenheter, allt i ett enda steg, samtidigtsom hudens balans respekteras. Härligt effektiv exfolierande rengöring för alla hudtyper.

HYDRAQUENCH CREAM 15 ML

Denna fina, behagliga, snabbabsorberande textur förser huden med en direkt känsla av välbehag och balanserad hållbar fukt. Den hjälper till att ge huden en oslagbar lyster. Skyddande kräm som passar alla hudtyper som känner sig fuktfattiga.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser