Clarins Correction & Protection Skin Collection

ANSIKTE / Julklappar Clarins Correction & Protection Skin Collection

Clarins Correction & Protection Skin Collection i gruppen ANSIKTE / Julklappar hos Babyface.se (20937 000)

Clarins Correction & Protection Skin Collection

Det ultimata kitet för att ge huden maximal lyster och för att minimera och förebygga pigmentförändringar.
1025 kr / 679 kr
Correction & Protection Collection är det ultimata kitet för att ge huden maximal lyster och för att minimera och förebygga pigmentförändringar. Du får Clarinsinnovativa serum i full size, tillsammans med en uppljusande primer och ett ultralätt solskydd. 

CLARINS MISSION PERFECTION SERUM 30 ML

Ett pionjärserum för alla kvinnor som vill bekämpa pigmentrubbningar och återställa en lysterfull hy utan att ändra sin naturliga hudton. Den fina och uppfräschande emulsionen, med sin korrigerande effekt, jämnar genast ut huden och lämnar kvar en uppljusande skönhetsslöja. Den universella korallnyansen anpassar sig till alla hudtoner, från den ljusaste till den mörkaste. Innehåller bl a Acerola-extrakt (har förmåga att blockera de felaktiga budskapen som orsakar pigmentrubbningar, Hexylresorcinol (molekyl som hjälper till att reducera formationen av mörka fläckar från deras källa och Ginkgo biloba-extrakt hjälper till att återställa lystern).

CLARINS UV PLUS DAY SCREEN HIGH PROTECTION SPF 50, 10 ML

En multi-skyddande sköld som är designad för stå emot de UV-strålar, föroreningar och fria radikaler som vi utsätts för i stadsmiljö. En måste ha produkt för att förhindra för tidigt åldrande och pigmenteringar. Texturen är flytande och utralätt och håller hela dagen oavsett luftfuktighet eller värme. Innehåller bl a SPF 50 + Ekologisk sårläka och cantaloupe melon (skyddar och förstärker hudens förmåga att neutralisera fria radikaler), Exklusivt anti-föroreningskomplex (skyddar mot effekterna av fria radikaler och stärker hudens barriärfunktion), Hyaluronsyra (hög molekylär) (Förhindrar uttorkning / fuktförlust) och Ekologisk svartvinbärsknopp (Förhindrar rödhet / irritation). 

INSTANT LIGHT RADIANCE BOOSTING COMPLEXION BASE SHADE 1, 10 ML

En primer som ger huden spektakulär lyster och som får make-up´en att hålla under hela dagen. Den korrigerar fina linjer och rodnader och ljusar upp, jämnar ut ochboostar hudens lyster.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Clarins för 750 kr - få gåvor värde 1000 kr på köpet!

10% rabatt på Clarins!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT