Cicamed Cicaclean

KROPP / Händer & Fötter Cicamed Cicaclean

Cicamed Cicaclean i gruppen KROPP / Händer & Fötter hos Babyface.se (2014)

Cicamed Cicaclean

50 ML
Cicaclean är ett effektivt och hygieniskt alternativ för att få rena och bakteriefria händer.
59 kr / 47 kr
Cicaclean är ett effektivt och hygieniskt alternativ för att få rena och bakteriefria händer. Cicaclean har dubbelverkande egenskaper eftersom den är både antibakteriell och mjukgörande. Alkohol är sedan länge känt för sina antibakteriella egenskaper. Till skillnad från många andra produkter behåller Cicaclean sin höga antibakteriella alkoholhalt som är nödvändig för att kunna förebygga bakteriespridning. Mjukgörande och vårdande med vitamin E och Aloe Vera. Cicaclean har alkohol som huvudkomponent, 70%, och verkar snabbt och effektivt utan att klibba. De flesta andra antibakteriella produkter torkar ut huden efter användning och luktar enbart alkohol.

Cicaclean innehåller Aloe Vera och vitamin E som vårdar och återfuktar huden så att den behåller sin naturliga fuktighetsbalans. Vitamin E skyddar även mot solens skadliga fria radikaler och Aloe Vera är välkänt för sina läkande och vårdande förmågor. Dessa egenskaper gör Cicaclean mjukgörande som en handkräm samtidigt som den är antibakteriell och lämnar händerna väldoftande efter användning. Den avancerade och välbeprövade sammansättningen ger ett omedelbart och bestående resultat.

ANVÄNDNING

Spraya direkt på torr och synligt ren hud. Rekommenderad dos är 2-3 sekunders sprayning. Gnid händerna tills Cicaclean är fullständigt evaporerad. Glöm ej naglar, tummar och mellan fingrar. Låt torka och tvätta ej av efter applicering.

INGREDIENSER

Alcohol Denat. 70%, Dimethyl Ether, Glycerin, Aloe Barbadensis, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfym)
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% rabatt på allt från Cicamed!

Handla Cicamed för 400 kr eller mer - få dessa fina gåvor på köpet! Värde 210 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT