Cicamed 24h Antioxidant

ANSIKTE / 24 h creme Cicamed 24h Antioxidant

Cicamed 24h Antioxidant i gruppen ANSIKTE / 24 h creme hos Babyface.se (2036)

Cicamed 24h Antioxidant

50 ml
Cicamed 24h är en rik och närande 24h kräm speciellt framtagen för torr hud, formulerad med naturliga oljor samt ekologiskt shea- och kakaosmör.
479 kr / 383 kr
Antal: 
Det är viktigt att välja hudkräm efter hudens behov. Om du har torr hud är det bra att använda en lite fetare hudkräm som innehåller effektiva fuktbindare och naturliga oljor. Ekologisk jojoba-, kokos- och solrosolja stärker hudens skyddande barriär och motverkar torr hud. Intensiv och omedelbar återfuktning med aloe vera. Cicamed 24h är rik på naturliga antioxidanter från grönt te och vitamin E som skyddar huden mot skadliga fria radikaler. 50ml. Cicamed 24h antioxidant är doftsatt med naturliga oljor från blommig blodapelsin och frisk citrus. Cicamed
 • Användning

 • Använd morgon och kväll efter Cicamed serum på ansikte, hals och dekolletage. Det finns många som för enkelhetens skull föredrar att använda samma kräm morgon och kväll. Cicamed 24h är formulerad för att passa torr hud och tillfredställer hudens behov både på dagen och natten med ekologiska oljor, skyddande antioxidanter och effektiva fuktbindare. Genom att tillföra huden fett, skydd och fukt stärker man hudens naturliga försvar mot de huvudfaktorer som orsakar synligt åldrande. Cicamed serum c, serum AHA eller collagen boost mask (cbm) är bra komplement till Cicamed 24h. Cicamed serum gör det möjligt att skräddarsy sin hudvård med extra vitaminer på dagen, stimulerande AHA på natten eller uppstramande anti-aging cbm när huden behöver det där lilla extra för att fullkomligen stråla. För dig som har extremt torr hud rekommenderar vi Cicamed intense repair facial oil. Tillsätt 2-3 droppar till din hudkräm eller punktbehandla torra områden.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Naturliga oljor stärker hudens skyddande barriär och tillför naturlig lyster
  Ekologisk shea- och kakosmör motverkar torr hud
  Vitamin E och grönt te skyddar och reparerar
  Aloe vera och trollhassel återfuktar och lugnar huden
 • Ingredienser


20% rabatt på allt från Cicamed!

Handla Cicamed för 400 kr eller mer - få dessa fina gåvor på köpet! Värde 210 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT