Bioline Pura+ Normalizing Mask

ANSIKTE / Mask Bioline Pura+ Normalizing Mask

Bioline Pura+ Normalizing Mask.

Bioline Pura+ Normalizing Mask

20 ml st
Grön lermask för blandhy, oren och fet hud.
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Grön lermask för blandhy, oren och fet hud. Den har en normaliserande och balanserande effekt, huden blir klar och jämn. Innovationen i linjen är ”Pure intensive Komplex” ett urval av aktiva ingredienser som hjälper till att kontrollera talgutsöndring och spridning av bakterier, minska glansiga partier och synligt vidgade porer och gör huden fräsch. Bioline
 • Användning

 • Används 1-2 gånger/vecka. Applicera masken på rengjort ansikte och hals. Undvik ögonområdet. Låt verka 10-15 minuter. Skölj av med ljummet vatten.
 • Tips

 • För att få ut det mesta av din mask kan du peela huden först. Bioline Exfo Scrub är perfekt före ansiktsmasken, den tar bort döda hudceller och banar på så sätt väg ner i huden för masken, så att den kan verka på djupet i huden.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Pura+ minskar fet t-zon och vidgade porer, huden normaliseras. Oren hud tenderar att se blank och fet ut främst i t-zonen och har vidgade porer. En överdriven talgproduktion, porer som blockeras av talg, döda hudceller och effekterna av bakterier kan orsaka orenheter och finnar. PURA+ är linjen med behandlingar för en oren, kombinerad, fet och akne-benägen hud. Innovationen i linjen är ”Pure intensive Komplex” ett urval av aktiva ingredienser som hjälper till att kontrollera talgutsöndring och spridning av bakterier, minska glansiga partier och synligt vidgade porer och gör huden fräsch. Serien är normaliserande för fet och aknebenägen hud. Produkterna har en matterande effekt på t-zonen, porerna blir mindre synliga och huden blir jämn. Aktiva ingredienser: Grapefruktkärnextrakt, matterande polymer, spirea, ananas, blodgrapefrukt och viol.

  Gse Grapefruktkärneextrakt

  - milt rengörande på djupet
  Den är rik på polyfenoler föreningar som quercetin, hesperidin, rutinoside, etc. Dessa innehåller ämnen med en bredspektra antimikrobiotisk aktivitet. Verkar selektivt på mikroorganismer som orsakar orenheter och hudproblem men utan att skada hudens naturliga försvar

  Matterande polymer

  - fet hud kontrolleras
  › Ansamlar lipider
  › Minskar talget och ansamling av lipider (fetter)
  › Det är en bioteknologisk polymer som utvinns genom jäsning av en stam Pseudoalteromonas.
  › Stimulerar kollagensyntesen, huden blir kompaktare och det bidrar till att minska öppna porer
  › Den minimerar hudproblem som uppstår i samband med överdriven talgproduktion, vidgade porer och glansig T-zon, allt för att återställa en fin hud.

  Vegetabiliska extrakt

  - spirea, ananas, blodgrapefrukt och violsynergi som rengör huden

  En kombination av vegetabiliska extrakt med lugnande och rengörande effekt som även balanserar hudens pH värde, hudens ekosystem. Resultatet är en jämn, återställd välmående hud.

  Spirea Ulmaria

  - fältens drottning

  Asperin molekylen (acetylsalicylic syra) bildas från Salicylsyra en av de aktiva ämnena som är typiska för Spirean och därifrån kommer namnet på denna välkända medicin. Extraktet utvinns från blommorna och har en exfolierande och sammandragande effekt, som är väldigt användbar för att behandla fet och oren hud.

   

  Grapefruktextrakt

  - ph-balanserande och antioxidant

  › Det reglerar hudens pH
  › Lykopen ger den rosa färgen
  › Det innehåller A och C vitamin som förstärker kollagensyntesen.
  › Det innehåller mycket karotenoider, lykopen och betakaroten som är välkända antioxidanter.

 • Ingredienser

 • Aqua, Solum Fullonum, Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Diethylhexyl Carbonate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Behenyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lauryl Glucoside, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Parfum, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Gluconate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Dichlorobenzyl Alcohol, Chlorphenesin, Ananas Sativus Fruit Extract, Citrus Grandis Fruit Extract, Salix Alba Bark Extract, Viola Tricolor Extract, Spiraea Ulmaria Flower Extract, Citrus Grandis Seed Extract, Citric Acid, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Sodium Salicylate, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Citral, Geraniol.

20% rabatt på allt från Bioline, till och med onsdag!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT