Bioline Pura+ Balancing Acid Cream

ANSIKTE / 24 h creme Bioline Pura+ Balancing Acid Cream

Bioline Pura+ Balancing Acid Cream.

Bioline Pura+ Balancing Acid Cream

50 ml
Normaliserande creme för fet och aknebenägen hud.
525 kr
Antal: 
Normaliserande creme för fet och aknebenägen hud. Den återställer hudens pH-värde och korrigerar fuktnivån i huden. SOS cream, perfekt efter solbad, swimmingpool och för män efter rakning. Innovationen i linjen är ”Pure intensive Komplex” ett urval av aktiva ingredienser som hjälper till att kontrollera talgutsöndring och spridning av bakterier, minska glansiga partier och synligt vidgade porer och gör huden fräsch. Bioline
 • Användning

 • Applicera på rengjord hud morgon och kväll, efter användning av Pura+ Normalizing Nectar In Drops, över ansikte och hals. Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt.
 • Tips

 • En 24-timmarscreme skyddar och återfuktar under dagen och ger näring och vårdar till natten. Perfekt för den som inte vill ha för många produkter att hålla reda på i sin rutin.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Pura+ minskar fet t-zon och vidgade porer, huden normaliseras. Oren hud tenderar att se blank och fet ut främst i t-zonen och har vidgade porer. En överdriven talgproduktion, porer som blockeras av talg, döda hudceller och effekterna av bakterier kan orsaka orenheter och finnar. PURA+ är linjen med behandlingar för en oren, kombinerad, fet och akne-benägen hud. Innovationen i linjen är ”Pure intensive Komplex” ett urval av aktiva ingredienser som hjälper till att kontrollera talgutsöndring och spridning av bakterier, minska glansiga partier och synligt vidgade porer och gör huden fräsch. Serien är normaliserande för fet och aknebenägen hud. Produkterna har en matterande effekt på t-zonen, porerna blir mindre synliga och huden blir jämn. Aktiva ingredienser: Grapefruktkärnextrakt, matterande polymer, spirea, ananas, blodgrapefrukt och viol.

  Gse Grapefruktkärneextrakt

  - milt rengörande på djupet
  Den är rik på polyfenoler föreningar som quercetin, hesperidin, rutinoside, etc. Dessa innehåller ämnen med en bredspektra antimikrobiotisk aktivitet. Verkar selektivt på mikroorganismer som orsakar orenheter och hudproblem men utan att skada hudens naturliga försvar

  Matterande polymer

  - fet hud kontrolleras
  › Ansamlar lipider
  › Minskar talget och ansamling av lipider (fetter)
  › Det är en bioteknologisk polymer som utvinns genom jäsning av en stam Pseudoalteromonas.
  › Stimulerar kollagensyntesen, huden blir kompaktare och det bidrar till att minska öppna porer
  › Den minimerar hudproblem som uppstår i samband med överdriven talgproduktion, vidgade porer och glansig T-zon, allt för att återställa en fin hud.

  Vegetabiliska extrakt

  - spirea, ananas, blodgrapefrukt och violsynergi som rengör huden

  En kombination av vegetabiliska extrakt med lugnande och rengörande effekt som även balanserar hudens pH värde, hudens ekosystem. Resultatet är en jämn, återställd välmående hud.

  Spirea Ulmaria

  - fältens drottning

  Asperin molekylen (acetylsalicylic syra) bildas från Salicylsyra en av de aktiva ämnena som är typiska för Spirean och därifrån kommer namnet på denna välkända medicin. Extraktet utvinns från blommorna och har en exfolierande och sammandragande effekt, som är väldigt användbar för att behandla fet och oren hud.

   

  Grapefruktextrakt

  - ph-balanserande och antioxidant

  › Det reglerar hudens pH
  › Lykopen ger den rosa färgen
  › Det innehåller A och C vitamin som förstärker kollagensyntesen.
  › Det innehåller mycket karotenoider, lykopen och betakaroten som är välkända antioxidanter.

 • Ingredienser

 • Aqua/Water/Eau, Glycerin, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Carbomer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Polysorbate 20, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Palmitate, Potassium Cetyl Phosphate, Parfum/Fragrance, Chlorphenesin, Sodium Hydroxide, Propanediol, Panthenol, Sodium Carbomer, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Linalool, Lecithin, Talc, Silica, Limonene, Citric Acid, Jojoba Esters, Malic Acid, Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Iris Florentina Root Extract, Tocopherol, Citral, Ascorbyl Palmitate, Hydroxycitronellal, Citrus Grandis Seed Extract/ Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Ananas Sativus Fruit Extract/ Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Salix Alba Bark Extract / Salix Alba (Willow) Bark Extract, Zinc Sulfate, Retinyl Palmitate Rif. C0.154
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT