Bioline Lifting Code Serum

ANSIKTE / Serum Bioline Lifting Code Serum

Bioline Lifting Code Serum.

Bioline Lifting Code Serum

30 ml
Ett uppstramande serum fullladdat med fukt
895 kr
Antal: 
Ett återuppbyggande serum med maxat av hyaluronsyra som omedelbart fyller ut rynkor och har en uppstramande effekt. Lifting Code Serum förbättrar ansiktsdragen, fyller ut rynkor och torrhetslinjer, slätar ut och ger en fin elastisk hud. Fungerar som en utmärkt makeup bas. Bioline
 • Användning

 • Applicera i hela ansiktet efter rengöring och innan creme morgon och kväll. Följ upp med din dag- och nattcreme.
 • Tips

 • Lifting Code Serum lägger sig som ett nät över huden av kollagen och stramar på så sätt upp huden och gör den mer spänstig. Detta serum är även det serum från Bioline som innehåller allra mest hyaluronsyra som plumpar ut och återfuktar huden. Perfekt att använda som en bas vid makeup och fest!
 • Din rutin

 • Mer info

 • Lifting Code Serum ingår i Lifting Code, serien för dig som vill jobba upp spänsten, motverka rynkor och fina linjer och behöver hudvård som stimulerar och aktiverar hudens alla lager. Ett nytt banbrytande och exklusivt tillskott i vårt antiagekoncept med avancerade högteknologiska ingredienser som ger unika och synliga resultat, som passar alla som vill få en uppstramad ansiktskontur och en ny fasthet i huden, samtidigt som en fillingteknik minskar rynkor och linjer. Med hjälp av ett unikt transportsystem kan man få aktiva ingredienser att biorevitalisera huden vilket innebär att olika ingredienserna stimulerar hudens egen produktion av bla kollagen och hyaluronsyra. Formulan består av fyra olika koncentrat av högteknologiska ingredienser som verkar i symbios och som stimulerar och aktiverar för att ge en lifting effekt, en helt ny fasthet, elasticitet och som samtidigt fyller ut rynkor och linjer med det senaste inom fillerteknik. Lifting Code passar alla hudtyper, även den känsligaste som är i behov av ökad fasthet, elasticitet och samtidigt vill minska rynkor och linjer. Fri från parabener. De aktiva ingredienser i serien är Glykoprotein, Antarktiskt algextrakt, Hyaluronsyra och elastin booster, Kinetik, Polymerer som fyller ut, Hyaluronsyra, Uppstramande komplex

  Glykoprotein

  Utvinns från antarktis, den både skyddar och stimulerar produktionen av elastin och kollagen.

  Antarktiskt algextrakt

  Stimulerar produktionen av nytt kollagen samtidigt som den skyddar det befintliga

  Hyaluronsyra och elastin booster

  Stimulerar produktionen av elastin och hyaluronsyra. Hudens elasticitet förbättras

  Kinetik

  En teknik med ett unikt transportsystem som kan få aktiva ingredienser att biorevitalisera huden.

  Polymerer som fyller ut

  Mikrosfärer av hydrolyserat veteprotein. De sprider sig i rynkan, drar till sig fukt och sväller upp. Rynkor och linjer fylls ut.
 • Ingredienser

 • Aqua, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Silica Dimethyl Silylate, Hydrolyzed Wheat Protein, Butylene Glycol, Calcium Ketogluconate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ppg-26-Buteth-26, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hydroxymethylglycinate, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT