Bioline Gentle Cleansing Foam

ANSIKTE / Rengöring Bioline Gentle Cleansing Foam

Bioline Gentle Cleansing Foam.

Bioline Gentle Cleansing Foam

200 ml
Gelrengöring som rengör och verkar talgreglerande
435 kr
Antal: 
Ansiktsrengöring i gel-form med dubbel effekt: rengör effektiv föroreningar som finns på huden och är talgreglerande. Tar bort smog, föroreningar och överskott av talg. Rengör skonsamt tilltäppta porer och förebygger blemmor och oren hud för en fräsch känsla av djuprengöring men samtidigt med respekt för hudbarriären. Den lätta gel-texturen passar alla hudtyper, kvinnor som män. Bioline
 • Användning

 • Använd morgon och kväll, massera in en liten mängd över fuktat ansikte och låt den löddra upp till ett härligt skum. Massera i några minuter och skölj sedan av. Följ upp med passande ansiktsvatten. 
 • Tips

 • Genom att regelbundet rengöra ansiktet med en passande rengöring för din hudtyp och hudtillstånd hjälper du huden att avlägsna orenheter, överskottstalg, solskydd, smuts och föroreningar. Detta gör också att dina nästkommande produkter kan tas om hand av huden och alltså verka mer effektivt.

  Genom att använda en ansiktsrengöring särskilt anpassad för huden i ansiktet stör du inte hudbarriären och gör rent utan att torka ut. Gentle Cleansing Foam verkar inte bara renande utan även vårdande på finnar, orenheter, tilltäpptheter och överskottstalg. 
 • Din rutin

 • Mer info

 • Nyckelingredienser i Gentle Cleansing Foam

  Panthenol som ger fukt till huden.
  Allantoin verkar sammandragande och fuktbevarande.
  Laminariaextrakt från sjögräs håller huden matt och verkar talgreglerande.
  Zink PCA verkar talgreglerande och renande
 • Ingredienser

 • Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropylamine Oxide, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Sodium Gluconate, Ethylhexylglycerin, Chlorphenesin, Panthenol, Parfum, Citric Acid, Zinc Pca, Allantoin, Limonene, Laminaria Saccharina Extract, Hydroxycitronellal, Linalool, Geraniol, Caramel

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT