Bioline Exfo Exfoliating Mask

ANSIKTE / Peeling Bioline Exfo Exfoliating Mask

Bioline Exfo Exfoliating Mask.

Bioline Exfo Exfoliating Mask

100 ml
En enzympeeling som passar alla hudtyper.
425 kr
Antal: 
Exfo Exfoliating Mask är en peeling rik på plantextrakt som har en enzymatisk effekt. Den har en exfolierande effekt, som gör huden jämn, mjuk och klar. Lämplig för alla hudtyper även känslig och akne. Masken innehåller bland annat ananas puder, papaya- och ananasextrakt samt papayaenzym som varsamt exfolierar döda hudceller. Bioline
 • Användning

 • 1-2 gånger i veckan: Applicera ett jämnt lager på rengjort, torrt ansikte och hals och låt verka mellan 4-8 minuter beroende på hudtyp och känslighet. Skölj av. Följ gärna upp med en fuktgivande ansiktsmask eller en näringsrik nattcreme. 
 • Tips

 • Exfoliering av huden är a och o för en fräsch och frisk hud. Detta gör dessutom huden tar till sig nästkommande produkter. Exempelvis en fuktgivande mask eller småmolekylära serum. Dessutom kan vi genom exfoliering stimulera dermis, vårt andra hudskikt, där kollagen, elastin och hyaluronsyra finns som bidrar till spänsten i huden.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Enzymer har vi överallt i kroppen. Dom fungerar som katalysatorer och sänker eller ökar hastigheten på kemiska reaktioner som sker i kroppen. Dom hjälper till att bryta ner proteiner, fetter och kolhydrater till mindre beståndsdelar för att dessa sedan antingen kan tas upp som näringsämnen eller bygga upp nya ämnen där enzymer igen hjälper till, likt ett pussel. Fruktenzymer har den effekten att dom kan påskynda naturliga kemiska reaktioner i huden som förnyar levande hudceller och exfolierar dom döda cellerna vilket bidrar till att den naturliga cellförnyelsen kickas igång, vilket i sin tur leder till en vacker lyster i huden! Enzymer har påvisats att dom även kan minska ärr, åldersfläckar, fina linjer och missfärgningen men dom kan även penetrera porerna och rengöra där. Det fantastiska med enzymer, och också därför dom är så pass effektiva men samtidigt skonsamma, är att dom inte skadar eller tar bort levande vävnad. 

  Detta gör att enzymer är det mildaste och skonsammaste alternativet och passar därmed alla hudtyper.
 • Ingredienser

 • Aqua,  Stearic  Acid,  Ananas  Sativus  Powder,  Cellulose,  Propylene  Glycol,  Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Talc, Polysorbate 80, Glycerin, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2,  Kaolin, Titanium  Dioxide,  Ananas  Sativus  Extract,  Carica  Papaya  Leaf Extract,  Papain,  Solum  Fullonum,  Caramel,  Phenoxyethanol,  Parfum,  Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Benzoate, Lactic Acid, Ethylhexylglycerin
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT