Bioline Dolce+ Soothing Moisturizing Cream

ANSIKTE / 24 h creme Bioline Dolce+ Soothing Moisturizing Cream

Bioline Dolce+ Soothing Moisturizing Cream.

Bioline Dolce+ Soothing Moisturizing Cream

50 ml
Fräsch 24h creme för känslig och ömtålig hud
545 kr
Antal: 
En fräsch och lätt dag- och nattcreme för en känslig och ömtålig hud som absorberas snabbt och enkelt. Den är lugnande och djupt återfuktande vilket förbättrar hudens motståndskraft mot yttre påverkan och påfrestningar. Perfekt för en känslig hud som är tunn och reaktiv, lättirriterad och benägen att rodna, tenderar att åldras snabbt. Bioline
 • Användning

 • Applicera en liten mängd morgon och kväll efter rengöring och ansiktsvatten. Applicera på ansikte, hals och decolletage med en lätt massage.
  För bästa effekt, använd cremen i samband med Dolce+ Nectar in Drops
 • Tips

 • En känslig hud behöver skyddas extra mot yttre påfrestningar, en lämplig creme bidrar till att hudens barriär hålls intakt och hjälper således att skydda huden.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Känslig hud är tunn och reaktiv, lättirriterad och benägen att rodna, tenderar att åldras snabbt. DOLCE+ är en linje med en lugnande behandling anpassad för mer ömtåliga hudtyper. Innovationen i linjen är “Repair intensiv komplex” ett urval av aktiva ingredienser speciellt för den känsliga och ömtåliga huden, som verkar på hudens struktur för att förbättra motståndskraften och toleransen mot yttre påverkan. Innovationen i linjen är “Repair intensiv komplex” ett urval av aktiva ingredienser speciellt för den känsliga och ömtåliga huden, som verkar på hudens struktur för att förbättra motståndskraften och toleransen mot yttre påverkan. De aktiva ingredienser är Blåbärsextrakt, Svarta vinbär, Aloe vera, E-vitamin, Sötmandelolja, Sheasmör, pantenol och destillerat vatten från trollhassel

  Blåbärsextrakt

  Skyddar den ytliga mikrocirkulationen ett extrakt rikt på antocyanider, ämnen som finns naturligt i blåbär. det skyddar och stärker kapillärväggarna och bidrar till att förbättra hudens mikrocirkulation.

  Svartvinbärsextrakt

  Stärker hudens barriär. En naturlig källa av C - vitamin, omega - 3 och omega - 6, svarta vinbär har viktiga antioxidant och kärlskyddande egenskaper, stärker hudens försvarsbarriär och minskar hudrodnad.

  Aloe Vera extrakt

  Renegerar och skyddar. Det höga innehållet glykosaminoglykan som finns i aloeextrakt bildar en skyddande film på huden, utsöndrar vatten till epidermis och håller den återfuktad, vilket förhindrar fuktförlust från hudytan.

  Sheasmör

  Bidrar med näring och elasticitet. En utmärkande egenskap är att det innehåller mycket aktiva ämnen. Skyddar och förebygger hudproblem som uppstår på grund av sol eller kyla. Sheasmör har fuktgivande, mjukgörande, lugnande och skyddande effekt och är även en super bra antioxidant.
 • Ingredienser

 • Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Triethanolamine, Carbomer, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Dimethicone, Sodium Gluconate, Chlorphenesin, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Polydecene, Tocopheryl Acetate, Lecithin, Trideceth-6, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ribes Nigrum Leaf Extract, Caramel, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Maltodextrin, Citric Acid
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT