Bioeffect Hydrating Cream

ANSIKTE / 24 h creme Bioeffect Hydrating Cream

Bioeffect Hydrating Cream.

Bioeffect Hydrating Cream

50 ml
Återfuktande creme som ger lyster!
995 kr
Antal: 
Bioeffect Hydrating Cream är en fuktcreme med en djupverkande återfuktande effekt som ger en ljuvligt mjuk hud med strålande lyster. Det är en ny och förbättrad version av vår omåttligt populära fuktcreme Bioeffect Daytime, nu i en ny sammansättning utan parfym och silikon. Detta fantastiska tillskott till Bioeffect-hudvårdsrutin kan användas antingen separat eller över ett Bioeffect-serum för en extra återfuktande och närande effekt. En fuktcreme med en djupverkande återfuktande effekt som ger en ljuvligt mjuk hud med strålande lyster.  Bioeffect
  • Användning

  • Använd dag och/eller natt. Applicera cremen på rengjord hud i ansiktet och på halsen, massera in den varsamt i uppåtgående rörelser.
  • Tips

  • Tips! Använd över ditt Bioeffect-serum för en extra återfuktande och närande effekt.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Bioeffect Hydrating Cream innehåller flera återfuktande ämnen, framförallt hyaluronsyra, E-vitamin och triglycerider av kaprinsyra och kaprylsyra. Hyaluronsyra har återställande egenskaper och höjer hudens fukthalt, ger lindring och skyddar mot fuktförlust. Den kan binda 1 000 gånger sin vikt i vatten vilket gör den till ett optimalt återfuktande ämne för alla hudtyper. E-vitamin är en av de mest kända och beforskade antioxidanterna för kroppen och huden. Det förekommer naturligt i människans hud, men om huden utsätts för konstant miljöpåverkan utan solskydd kan det resultera i utarmning. Triglycerider av kaprinsyra och kaprylsyra, avslutningsvis, är en blandning av fettsyror från kokosnöten som kan bidra till att återfukta hudens ytskikt och förhindra fuktförlust. Dock är det viktigaste ämnet när det gäller återfuktningen av huden är förstås EGF (Epidermal Growth Factor). Vi talar ofta om dess fantastiska antiaging-effekt som boostar produktionen av kollagen och elastin i de djupaste hudlagren. Men EGF bidrar även till att huden binder fukt vilket gör att den förblir återfuktad längre.
  • Ingredienser

  • Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, C12-20 Acid Peg-8 Ester, Cetyl Alcohol, Dl-Alpha Tocopherol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sorbitan Oleate, Potassium Sorbate, Potassium Hydroxide, Citric Acid, Barley (Horderum Vulgare) Seed Extract, Egf (Barley Sh-Oligopeptide-1)

Handla Bioeffect för 995 kr, få sheetmask och Egf Serum i travel (värde 378 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT