Bioeffect Egf Essence

ANSIKTE / Ansiktsvatten Bioeffect Egf Essence

Bioeffect Egf Essence.

Bioeffect Egf Essence

100 ml
Essence som fungerar som en fuktsluss för efterföljande produkter.
965 kr
Antal: 
Bioeffect EGF Essence är en lätt ansiktsessens, ett pre-serum med en återfuktande och mjukgörande effekt som ger huden ett hälsosamt utseende. Fungerar som en fuktsluss och förbereder huden optimalt för efterföljande Bioeffectserum eller fuktcremer samtidigt som den förstärker EGF-effekten. En ansiktsessens och ett pre-serum som återfuktar och mjukgör huden samt förstärker EGF effekten. Passar alla hudtyper.

› Passar alla hudtyper.
› Fri från parfym, alkohol och olja. Bioeffect
  • Användning

  • Applicera EGF Essence i handen, ca 2-4 skvättar, och klappa varsamt in den i huden i ansiktet och på halsen. Avsluta med valfri Bioeffectserum eller fuktcreme.
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Huvudingrediensen är växtproducerad EGF (Epidermal Growth Factor). EGF är ett protein som finns naturligt i huden, fungerar genom cell till cell kommunikation. När vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF, cellkomunikatinen blir långsammare. Bioeffects produkter tillför växtbaserad EGF producerad i kornfrön, som säger åt huden att snabba på sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster. Resultatet fastare hud med ökad volym, fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som fuktnivåerna ökar i huden och lystern maximeras. Produkten innehåller även glycerin som återfuktar och binder fukten i huden samt rent geologiskt filtrerat isländskt glaciärvatten med en låg koncentration av hårda mineraler som kalcium och magnesium.
  • Ingredienser

  • Water (Aqua), Glycerin, Isopentyldiol, Propylene Glycol, Sodium Citrate, Sorbitol, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Citric Acid, Barley (Hordeum Vulgare) Seed Extract, Egf (Barley Sh-Oligopeptide-1)

Handla Bioeffect för 995 kr, få sheetmask och Egf Serum i travel (värde 378 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT