Bioeffect EGF Body Serum

KROPP / Serum & Olja Bioeffect EGF Body Serum

Bioeffect EGF Body Serum.

Bioeffect EGF Body Serum

120 ml
Ett revitaliserande kropps serum!
995 kr
Antal: 
Bioeffect EGF Body Serum är ett revitaliserande serum för kroppen som motverkar ålderstecken, ger långvarig återfuktning och en synligt slätare, fylligare och fastare hud. Den silkeslena texturen innehåller mjukt lavafiltrerat isländskt vatten berikat med växtbaserad EGF, hyaluronsyra, kornfröextrakt och glycerin som ger en strålande, ungdomlig och slät hud. Fri från parfym, alkohol och olja. Passar alla hudtyper.

› Ger synligt slätare, fylligare och fastare hud
› Återfuktar och vårdar huden
› Har en silkeslen textur som omedelbart absorberas in i huden EGF är ett protein som finns naturligt i huden och fungerar genom cell till cellkommunikation.

När vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF och cellkommunikationen blir långsammare. Bioeffects produkter tillför växtbaserad EGF producerad i kornfrön, som säger åt huden att snabba på sin förnyelseprocess och återställa dess naturliga lyster. Resultatet är en fastare hud med ökad volym, fina linjer och rynkor reduceras samtidigt som fuktnivåerna ökar i huden och lystern maximeras. Innehåller även hyaluronsyra och glycerin som återfuktar och binder fukten i huden samt naturligt kornfröextrakt med vårdande egenskaper för en bättre hudstruktur. Bioeffect
  • Användning

  • Applicera 2-3 pump på ren och torr hud genom att massera in kroppsserumet i en fast uppåtriktad rörelse, var speciellt nogrann på områden som behöver en extra boost, så som byst, mage och lår. För bästa resultat, använd dagligen efter dusch.
  • Tips

  • Optimal för byst och dekolletage, för ökad effekt exfoliera 1-2 ggr veckan med Bioeffect Volcanic Exfoliator. EGF Body Serum är också perfekt för en solbränd och solskadad hud med en lugnande, stärkande och återfuktande effekt.
  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

  • Water (Aqua), Glycerin, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Barley (Hordeum Vulgare) Seed Extract, Egf (Barley Sh- Oligopeptide-1)

Handla Bioeffect för 995 kr, få sheetmask och Egf Serum i travel (värde 378 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT