Biodroga Md Skin Booster Vitamin C Restructure 2-Phase Concentrate

ANSIKTE / Serum Biodroga Md Skin Booster Vitamin C Restructure 2-Phase Concentrate

Biodroga Md Skin Booster Vitamin C Restructure 2-Phase Concentrate.

Biodroga Md Skin Booster Vitamin C Restructure 2-Phase Concentrate

14 ml
En riktig "energi cocktail " och vitaliserar funktionerna i huden!
695 kr / 521 kr
BIODROGA MD SKIN BOOSTER Vitamin C Restructure- Är ett 2-fas-koncentrat som är en riktig "energi cocktail " och vitaliserar funktionerna i huden.

C-vitamin är en utmärkt radikalfångare, skyddar huden effektivt från de skadliga effekterna av fria radikaler och förebygger för tidigt åldrande, påverkat av miljöbetingad stress. Även bra för den känsliga huden då den stärker vävnaden, minskar lätt irritation och rodnad och ger mer lyster. Aktiverar kollagenproduktionen och minimerar linjer, rynkor och lämnar huden mjuk. Resultatet är en visuellt balanserad, fyllig, fast och strålande hud. Uppståndelseväxt-komplex stärker huden, eftersom det ökar hudens motståndskraft och stärker syraskyddsmanteln optimalt. Den stöder och upprätthåller den naturliga regenereringsprocessen och förbättrar hudens fuktnivå. Resultatet är en stark, klar, balanserad och återfuktad hud. Hyaluronsyra optimerar fuktlagringen i huden och skyddar den från uttorkning och ger huden mjukhet och smidighet. Lakritsrot-extrakt lugnar huden, minskar irritation, rodnad och stärker en irriterad hud.

ANVÄNDNING

Före användning ska de två faserna av koncentratet blandas, den tätande filmen dras av från botten av behållaren. Tryck gummipumpen 2-3 gånger kraftigt. Skaka väl före varje användning. Skruva av locket och ta bort den genom att trycka på innehållsgummipumpen. Produkten skall användas morgon och/eller kväll på rengjord hud och försiktigt klappas in. Applicera sedan din dagliga hudvård.
TIPS: För att säkerställa en optimal effektivitet av koncentratet, skall en redan blandad injektionsflaska användas inom 10 dagar.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Micro Lift Sheet Mask på köpet när du handlar Biodroga MD för 450 kr!

Rabatt på allt utom Maria Åkerberg, PCA Skin och Transderma!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT