Biodroga Md Skin Booster Hyaluron Concentrate

ANSIKTE / Serum Biodroga Md Skin Booster Hyaluron Concentrate

Biodroga Md Skin Booster Hyaluron Concentrate.

Biodroga Md Skin Booster Hyaluron Concentrate

10 ml
Mycket hög andel (10%) av hyaluronsyra i pulverform (ej i utspädd gelform).
1595 kr / 1276 kr
Den enormt fuktgivande och plumpande effekten av hyaluronsyra ingår i många kosmetiska produkter och i form av injektioner för att fylla rynkor och behandling av åldersrelaterad förlust av volym. Hyaluronsyra läggs till i många kosmetiska produkter som är utformade för att behandla rynkor, förlust av elasticitet och mycket torr eller mogen hud.
Men nackdelen med många sådana produkter är att de faktiskt bara innehåller en liten mängd av hyaluronsyra, eftersom det allmänt är integrerat i gelform i produkterna. Så istället för en optimal koncentration av 10 till 20% (procentandelen av hyaluronsyra + vatten i gelform) så har många cremer och andra produkter ett innehåll på endast 0,1 till 0,2% av hyaluronsyra torrsubstans.
Den nya SKIN BOOSTER Hyaluron Concentrat 10% från Biodroga MD innehåller 10% ren, lågmolekylär hyaluronsyra - i pulverform.

Vad är så fascinerande med denna aktiva ingrediens?

Hyaluronsyra är en sockerliknande biopolym som naturligt produceras i kroppen och som visas i bindväven i mänsklig hud. Dess medicinska användningsområden omfattar behandling av kornealdefekter, artrosleder och acneärr. Den aktiva ingrediensen är i stånd att binda många gånger sin egen vikt i vatten -1 gram hyaluronsyra binder upp till 6 liter vatten - så det plumpar upp huden. Från 20 års ålder och framåt framträder de första fina linjerna. Hyaluronsyra kan användas för att släta ut dem "inifrån".

Lågmolekylär hyaluronsyra

Lågmolekylär hyaluronsyra med riktad molekylmodifiering har utmärkta vattenbindande egenskaper i överhuden. Detta resulterar i att huden blir märkbart mjukare. Den lågmolekylära sorten är en hyaluronsyra som delvis innehåller acetylgrupper (hydrofob=stöter bort vatten) i stället för hydroxylgrupper (hydrofil=attraherar vatten). Detta innebär att det är bättre i stånd att förankra sig själv på ytan av stratum corneum. Detta förstärker fuktbindande kapaciteten och motverkar transepidermal vattenförlust.

• Plumping effekt för torr eller mogen hud.
• Idealisk koncentrat för att skydda huden mot förlust av elasticitet.
• Ger huden intensivt med fukt.
• Mycket hög andel (10%) av hyaluronsyra i pulverform (ej i utspädd gelform).
• Lågmolekylär hyaluronsyra.

ANVÄNDNING

Applicera på rengjord hud, klappa in en kort stund. Återfuktar sedan omedelbart med passande creme.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% rabatt från allt från Biodroga MD!

Micro Lift Sheet Mask på köpet när du handlar Biodroga MD för 450 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT