Biodroga MD Clear+ Starter Kit

ANSIKTE / Start & resekit Biodroga MD Clear+ Starter Kit

Biodroga MD Clear+ Starter Kit.

Biodroga MD Clear+ Starter Kit

Startkit för en fet och/eller aknebenägen hud.
846 kr / 599 kr
Detta startkit är perfekt för dig med aknebenägen eller fet hud, som vill prova Biodroga. Detta kit innehåller 5 produkter för ett 4 veckors hudvårdsprogram för långvarig förbättring av oren hud. Setet innehåler:

Clear + Cleansing Fluid, 50 ml

Grunden för en balanserad hudkondition är intensiv daglig rengöring av huden, i synnerhet från orenheter och oljiga områden på huden. Salicylsyra löser förtjockad, förhornad hud och döda hudceller. Detta innebär att huden kan "andas" igen och hudvårdsprodukterna absorberas bättre av huden. Talgöverskott avlägsnas från huden, lätt irritation lugnas av allantoin. Med frisk doft och en smidig konsistens gör att huden känns ren. Komedoner, papler och- eller pustler är måltavlor för Biodroga MD CLEAR + Cleansing Fluid eftersom ämnena zinkglukonat och klorhexidindiglukonat eliminerar de faktorer som orsakar en oren hud. Salicylsyra löser tilltäpptheter i porer och talgkörtlar, huden ser klar och fräsch ut igen när den används regelbundet.

Clear + Clarifying Lotion, 50 ml

Biodroga MD CLEAR + CLEANSING Clarifying Lotion möter utmaningar som orenhud kräver. Tack vare sitt breda spektrum av åtgärder, modern dermakosmetisk formula har salicylsyra redan integrerats i rengöringssteget så att huden är djupt rengjord och kan svara bättre på de följande stegen i hudvårdsrutinen. Hydratiserad kiseldioxid binder överskott av talg och matterar huden. Med klargörande effekt förhindras utvecklingen av hudens orenheter och befintliga föroreningar löses upp snabbare. Lätt irritation lindras och hudens yta visas klar och fin. Trollhassel-extrakt erhålles från bark och kvistar av trollhasselträd. Den binder fukt och fungerar som en sammandragare tack vare att den innehåller tanniner.

Clear + Acid-Serum for impure skin, 15 ml

Biodroga MD SK BOOSTER Skin Resurface Acid Serum för oren hud innehåller BHA-syra (salicylsyra) som kan, tack vare sin fettlösliga egenskaper, ta bort döda hudflagor från överhuden och samtidigt lösa upp tilltäpptheter i porerna. Talgkörtlarna normaliseras och hudfärgen förbättras. Beta Hydroxy Syror (BHA) har en antiinflammatorisk och antibakteriell effekt. Huden återfår snabbt sin klarhet och orenheter motverkas effektivt. Serumet innehåller dessutom AHA (alpha hydroxy acid) i form av glykol- och mjölksyra som hjälper till att motverka ärr och ojämn hudton.

Clear + 24H Care for combination Skin, 15 ml

Biodroga MD CLEAR + 24h Care för oren blandhud är lämplig för den krävande huden eftersom creme/gelkoncistensen mattar ner oljiga områden på T-zonen (panna, näsa och haka) samtidigt som torra kinder försers med tillräcklig fukt. Att utveckla en närande creme som kan uppnå detta krav, får forskning och utvecklingsteamet av Biodroga MD utveckla en avancerad formula som kan ge huden exakt den vård den behöver. Derma Membrane komplex (DMC) användes som ett alternativ konsistens i stället för den klassiska W / O eller O / W-emulgeringsmedel. Dess struktur och formel med dess hud-liknande ingredienser är i samklang med mänsklig hud. Eftersom DMC inte bara verkar på den fysiska strukturen av hudens barriärskikt utan även på dess membrankomponenter, kan det betraktas som ”hud-liknande”släkting. Det stabiliserar barriäreffekten och har enastående kompatibilitet med huden.

Even & Perfect CC Cream Anti-Fatigue, 15 ml

Biodroga MD EVEN & PERFECT CC Cream Spf 20 Color Correction är en perfekt allround creme för en hud med ojämn hudton. Den beige färgade tonen i Color Correction Cream omvandlas till en lätt Make up foundation när den appliceras på huden och anpassar sig därför till alla hudtoner – vare sig porslins hud eller olivfärgad hud! CC creme har särskilt noggrant utvalda naturliga aktiva ingredienser som ger ytterligare anti-ageing effekt och balanserat och naturligt pigment. Huden skyddas med SPF 20 mot de negativa effekterna av UVA/UVB-strålar. Tripeptid stödjer huden under nybildning av kollagen, som ansvarar för en fast ansiktskontur. Tråkig och trött hud ser smidig och ”upp plumpad” ut med lång varaktigthet. Också en "upptajtare" är paracressbloms-extrakt som bidrar till en tätare hud. Aprikoskärns-olja lämnar en sammetsmjuk känsla på huden. Vitamin E-acetat stärker perfekt hudens defensiva funktion, förbättrar fuktbindande förmågan och är en beprövad och värdefull ingrediens i dermaceutic-baserade hudvårdsprodukter tack vare sin effektivitet mot fria radikaler.

Användning

Rengör huden med Cleansing Fluid och följ upp med Clarifying Lotion morgon och kväll. Applicera därefter serumet antingen lokalt på orenheterna, eller över hela ansiktet. Avvsluta sedan med creme och därefter cc-cream.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Micro Lift Sheet Mask på köpet när du handlar Biodroga MD för 450 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT