Biodroga Md Cerato-Balance Smoothing Body Cream

KROPP / Body Lotion Biodroga Md Cerato-Balance Smoothing Body Cream

Biodroga Md Cerato-Balance Smoothing Body Cream
Biodroga Md Cerato-Balance Smoothing Body Cream i gruppen KROPP / Body Lotion hos Babyface.se (44196)

Biodroga Md Cerato-Balance Smoothing Body Cream

150 ml
Mjukgörande creme som motverkar och minimerar Keratosis Pilaris och ojämnheter i huden.
559 kr / 499 kr
Antal: 

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Cerato-balance smoothing creme är en lugnande och mjukgörande creme som motverkar och minimerar Keratosis Pilaris och ojämnheter i huden. Cremen har anti-inflammatoriska egenskaper, minimerar keratiniseringsrubbningar och gör att grov huden känns mjukare direkt efter applicering. Den förbättrar även hudens fuktbalans och fuktbindande förmåga, lindrar klåda och stärker hudens skyddsbarriär.
Keratos är inte ovanligt och drabbar ofta människor som har en tendens till torr hud. Keratosis kan vara medfödd eller förvärvad senare och kan bero på långvarig effekt av torr hud eller överdriven exponering för UV-strålning (aktinisk keratos).

Ordet kommer från det grekiska ordet "Keras", som betyder "horn". Keratosis (Keratosis pilaris) brukar ofta kallas "chicken skin" och är vanligare på överarmar och lår. Denna keratiniseringens sjukdom orsakas av små förhornade ”pluggar” som blockerar öppningarna i hårsäckarna, vilket resulterar i uppkomsten av grova papler.

Ingerdienser:

• Boswellia-extrakt härstammar från hartset ifrån indiska rökelseträdet och har visat sig vara särskilt framgångsrik vid behandling av keratos. Den är känd för sina anti-inflammatoriska egenskaper. Syran finns i Boswellia-extrakt och är i stånd att inhibera enzymet 5-lipoxygenas som är ansvarig för inflammatoriska processer.
• Urea tillhör grupp av naturligt fuktande faktorer (NMFS). Dess speciella effektivitet ligger i dess utomordentliga förmåga att binda vatten. Den har också möjligheten att lindra klåda.
• DMC (Derma Membrane Complex) används i cremeformula som syftar till att ta itu med problemhud. DMC har en struktur och sammansättning som liknar den mänsklig huden.
• DMC efterliknar hudens barriärfunktion inte bara i termer av dess fysiska struktur utan också när det gäller membran komponenterna i den mänskliga huden, så DMC kan beskrivas som "hud-släkting". Det stabiliserar hudens barriär och är garanterad att ha en hög hudkompatibilitet.
• Ceramider som ingår i DMC kombineras med andra hudkomponenter i hornlagret för att skapa en naturlig barriär. Ceramider som har en komposition identisk med mänsklig hud har visat sig vara särskilt effektiva. De har fuktbevarande egenskaper som skyddar huden mot uttorkning.
Kombinationen av alla tre ingredienserna i rätt mängder, producerar en synergistisk effekt och optimerar effektiviteten av varandra. Boswellia-extrakt, urea och DMC arbeta tillsammans för att bekämpa inflammatoriska processer och minska hornifikation. Hudens naturliga keratiniseringensprocess stöds och fuktbalansen återställs.

ANVÄNDNING

Applicera på det drabbade området på huden efter rengöring eller dusch. Massera in ordentligt.

INGREDIENSER

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Urea, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol, Hydrogenated Phosphatidylcholine, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Pentylene Glycol Boswellia Serrata Resin Extract, Squalane, Ceramide 3, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ammonium Glycyrrhizate, Phenoxyethanol, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Arginine, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Citric Acid
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser