Biodroga Md Anti-Redness Rosa Calming Serum

ANSIKTE / Serum Biodroga Md Anti-Redness Rosa Calming Serum

Biodroga Md Anti-Redness Rosa Calming Serum.

Biodroga Md Anti-Redness Rosa Calming Serum

30 ml
Reducerar synbart rodnad vid regelbunden användning.
979 kr / 881 kr
Antal: 
Rosa-Calming Serum är ett koncentrat för lokal applicering i ansiktet. Flavonoider stärker de små kapillärerna och kärlväggarna. Med regelbunden användning av det mycket koncentrerade serumet med aktiva ingredienser minskas gradvis storleken och intensiteten av rodnad i huden.
Telangyn ™ är en lugnande tetrapeptid som är speciellt framtagen för kosmetisk behandling av couperose och telangiectasias. Den motverkar rodnad och effekten av kollagenaser (enzymer som bryter peptidbindningarna mellan prolin och andra aminosyror) vilket orsakar nedbrytning av kollagen. Denna aktiva ingrediens optimerar hudens fasthet och elasticitet, skyddar hudens celler mot hyperpigmentering och säkerställer en jämnare hud.

Effektiviteten av telangyn ™ har bevisats i tillverkarens ledda studier (in vitro och in vivo). Rutin tillhör en grupp av flavonoider som finns i många typer av växter, skyddar mot UV-strålning. Stärker även de små kapillärerna i huden. Quercetin finns i bark, frukter, grönsaker och blommor. Den skyddar huden mot fria radikaler och för tidigt miljömässigt inducerat åldrande av huden. Quercetin kan också bidra till att förhindra hudirritationer. Salicin finns i barken på pil och poppelträd. Den stöder effekten av quercetin och rutin synergistiskt och har en sammandragande effekt. Röd druvblads-extrakt är en beprövad och testad substans som används i läkemedel för behandling av vener. Den stärker vävnaden, kärlväggar och små kapillärer. Hästkastanj-extrakt används medicinskt för att stärka vener. Den förbättrar det naturliga motståndet i de små kapillärerna i huden.

› Fri från parabener, mineraloljor, PEG och färgämnen
› Parfymfri
› Stärker kapillärerna och deras naturliga motståndskraft
› Reducerar synbart rodnad vid regelbunden användning
› Lugnar irritation och rodnad i huden Biodroga MD
  • Användning

  • Appliceras lokalt på vidgade blodkärl en gång om dagen på ordentligt rengjord hud. Biodroga MD ANTI-REDNESS Rosa-Calming Serum kan användas en längre tid för att förhindra tecken på Couperose.
  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

  • Aqua (Water), Propylene Glycol, Quercetin Dihydrate, Salicin, Acetyl Tetrapeptide-40, Caprylyl Glycol, Rutin, Vitis Vinifera (Grape)Leaf Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sorbitol

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT