Biodroga Md Anti-Ox De-Spot Advanced Formula 2.0 Serum

ANSIKTE / Serum Biodroga Md Anti-Ox De-Spot Advanced Formula 2.0 Serum

Biodroga Md Anti-Ox De-Spot Advanced Formula 2.0 Serum.

Biodroga Md Anti-Ox De-Spot Advanced Formula 2.0 Serum

30 ml
Förbättrar hudtonen och optimerar elasticiteten i huden
1049 kr / 799 kr
Detta anti-ox serum är en produkt för behandling av hud med UV-inducerade pigmenteringar. ANTI-OX DE-SPOT Advanced Formula 2,0 Serum är baserad på de synergistiska effekterna av phloretin, ferulsyra och vitamin C. Det bleker pigmentfläckar, skyddar huden mot förtidigt åldrande orsakat av fria radikaler, förbättrar hudtonen och optimerar elasticiteten i huden. Det ger ett mycket bra skydd mot rodnad orsakad av UV-strålning, såkallad erythema. Biodroga MD
 • Användning

 • Appliceras på kvällen efter hudspecifik rengöring. Undvik ögonområdet.
 • Tips

 • Din rutin

 • Mer info

 • Phloretin är en polyfenol från blad och bark av äppelträd. Polyfenoler är en växtsubstans som har en liknande betydelse för vår hälsa som vitaminer. Polyfenoler definierar färg, smak och lukt hos frukt och grönsaker. Phloretin är också uppskattat inom medicinen tack vare dess antiinflammatoriska, antifungala och antibakteriella egenskaper. Phloretin skyddar mot fria radikaler som bland annat utvecklas genom UV-strålning, nikotin och miljöförstöring. Det skyddar de tre huvudcelltyperna dvs keratinocyter, melanocyter och fibroblaster och kollagenstrukturen mot oxidantiva skador.

  Ferulasyra är en antioxidant med antiinflammatorisk effekt. Dess egenskap är att förebygga UV-orsakade hudskador och skydda huden. Ferulsyra hjälper till att minimera uppkomsten av linjer, rynkor, åldersfläckar och minskad densitet. Elasticiteten och motståndskraften i huden förbättras.

  Actipone® Nutgrass är en ingrediens som utvinns från roten av den traditionellt helande växten Nutgrass. Den har en lugnande effekt på irritationer och har en bleknande effekt på huden. Denna naturliga substans bidrar till att pigmentfläckar bleks gradvis.
 • Ingredienser

 • Aqua (Water), Dipropylene Glycol, Glycerin, Alcohol, 3-Oethyl Ascorbic Acid, Pentylene Glycol, Phloretin, Propylene Glycol, Cyperus Rotundus Root Extract, Ferulic Acid, Glycerin, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Terpineol

20% rabatt från allt från Biodroga MD!

Handla Biodroga MD för 1200 kr, få Hyaluronic Acid Gel Concentrat 15 ml + 1 Micro Lift Sheet-Mask på köpet, värde 464 kr!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT