Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Hyaluronic Serum

ANSIKTE / Serum Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Hyaluronic Serum

Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Hyaluronic Serum.

Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Hyaluronic Serum

30 ml
Serum Symphonique är ett hybridserum med hyaluronsyra som kombinerar en kraftfull fuktboost med en avancerad anti-age peptidteknologi.
865 kr / 779 kr
Antal: 
Det innehåller två aktiva typer av hyaluronsyra som omedelbart ger huden extra fukt, vilken bibehålls på en markant högre nivå hela dagen. Nivån av hyaluronsyra höjs ytterligare av en peptid som förbättrar hudens egen produktion av hyaluronsyra. Detta resulterar i slät och plumpad hud med yngre utseende. Ytterligare en avancerad Peptid med avslappande effekt på hudens mikromuskler minskar fina uttryckslinjer. En tredje peptid stärker hudens eget försvar mot skador från både synligt och icke-synligt ljus. De aktiva ingredienserna tränger djupt ner i huden tack vare Beauté Pacifiques eget PAPAIN-baserade exfolieringskoncept som skonsamt avlägsnar ytliga, döda hudceller vilket möjliggör en effektivare penetration av de aktiva ingredienserna. Serum Symphonique återfuktar, ger lyster och fungerar som en primer inför din favoritkräm och makeup. Beauté Pacifique
 • Användning

 • Appliceras på väl rengjort ansikte, morgon och kväll. Använd gärna Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Day-Time på dagen och Beauté Pacifique SYMPHONIQUE Night-Time på natten för bästa resultat.
 • Tips

 • › Maximalt fuktbindande effekt – som varar hela dagen.
  › Förbättrar hudens egen fuktbindande kapacitet – även i torr miljö.
  › Skyddar mot ljusinducerade skador – även blått och rött ljus.
  › Perfekt som makeup-bas.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Glycerin är en av de bästa och mest använda återfuktande komponenter. Den penetrerar epidermis med lätthet och gör huden mjuk och smidig. Detta vegetabiliska glycerin kan utan problem användas på väldigt känsliga hudtyper. Den mjukgörande effekten gör huden silkeslen, vilket är extremt behagligt för torra hudtyper.
  Beta Vulgaris (Beet) Root Extract är extrakt från sockerbetor. Förstärker de naturliga fuktbindarna i huden och förser med extra fukt –både omedelbart och långvarigt.
  Sodium Hyaluronate är en ingrediens som agerar likt en osynlig fuktbindande barriär på hudytan. Detta får den ökade fuktnivån att bibehållas i epidermis.
  Niacinamide arbetar speciellt i det extracellulära utrymmet (”kittet” som håller ihop cellerna). Det förlänger den biologiska processen som kontrollerar både kohesionen mellan cellerna och processen som underhåller de fuktbevarande funktionerna hos cellerna så länge som möjligt, tills de lossnar från ytan.
  Carnosine är en naturidentisk, multifunktionell peptid som stärker hudens egna naturliga skyddssystem. Dess antioxidativa egenskaper skyddar även huden från skador orsakade av solljus, oavsett om det är UV-strålar, blått ljus eller infraröd strålning. Samtidigt ökar peptiden signifikant bildandet av kollagen, vilket stödjer hudens fasthet och elasticitet.
  Papain är en del av Beauté Pacifiques nya avancerade exfolieringssystem. Den avlägsnar skonsamt döda hudceller och hjälper till att fräscha upp hudens naturliga glow och förnya dess ungdomliga utseende. Detta nya papain-baserade penetrationssystem arbetar snabbt och intensivt, utan att orsaka irritation. Dagligen använd är papain utmärkt på att absorbera de övriga aktiva ingredienserna.
  Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate är en peptid vars molekyl liknar en kopia av ormgift. Ormen använder sitt gift för att förlama sitt byte, och Beauté Pacifique tar tillvara på denna egenskap för att härma effekten av en Botoxinjektion. Papainexfolieringen gör det möjligt för ingrediensen att penetrera tillräckligt djupt för att få önskad effekt. Ingrediensen är tillverkad av ett stort schweiziskt läkemedelsföretag och har blivit prisbelönt för avancerad teknologisk förträfflighet.
  Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Triflouroacetate är en tripeptide som signifikant ökar hudens egen förnyelse av hyaluronsyra och stimulerar kollagen syntesen, vilket resulterar i en synbart fastare och mer återfuktad hud. Med tiden - och utan injektioner - kan effekter liknande de som erhålls med fillerbehandlingar baserade på hyaluronsyra uppnås.

 • Ingredienser

 • Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Beta Vulgaris (Beet) Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Carnosine, Papain, Dipeptid Diaminobutyroyl, Benzylamide Diacetate, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric, Urea Triflouroacetate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Panthenol, D-pantholactone, Carbomer, Algin, Magnesium Chlorid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, p-Anisic Acid

10% på allt utom Maria Åkerberg, Transderma, Bioeffect och Skinceuticals!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT