Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist

ANSIKTE / Ansiktsvatten Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist

Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist.

Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist

50 ml
En näringsrik och fuktgivande ansiktsspray
395 kr / 316 kr
Antal: 
En näringsrik och fuktgivande ansiktsspray till ansikte och hals. Använd den när som helst för att energiboosta huden när den känns torr eller stram. Ger omedelbart en fräsch känsla och har en antioxidativ effekt tack vare sitt höga innehåll av SuperFruit-extrakt från lingon, som skyddar hudcellerna. Resultatet blir en uppfräschad och förfinad hudstruktur med frisk utstrålning.

› Känns uppfräschande
› Förnyar hudens fuktbalans och mjukhet
› Ger huden ett ungdomligt utseende
› Minskar omedelbart torrhet Beauté Pacifique
 • Användning

 • Spraya lätt över rengjort ansikte, hals och dekolletage. Kan återappliceras när som helst under dagen ovanpå makeup för att tillföra huden extra fukt.
 • Tips

 • För bästa effekt används misten ihop med resten av Superfruit-serien från Beauté Pacifique. Den förstärker då effekten av de övriga produkterna och hjälper till så att huden kan ta upp resten av din hudvårdsrutin.
 • Din rutin

 • Mer info

 • Nyckelingredienser i Superfruit Hydrating Face Mist:

  Glycerin

  En av de allra bästa och mest använda fuktighetsbevarande ämnena. Det tränger lätt in i överhuden och gör huden mjuk och len. Denna vegetabiliska glycerin kan utan problem appliceras på mycket känsliga hudtyper. Det ger smörjning och lämnar huden mjuk och silkeslen. Det är extremt tröstande till mycket torr hudtyper.

  Niacinamide

  Verkar och fungerar särskilti det extracellulära utrymmet (det som håller cellerna ihop). Det förlänger de biologiska processerna som styr både sammanhållningen mellan cellerna och de processer som upprätthåller dehydratiseringscellernas funktioner så länge som möjligt tills de tappas från ytan.

  Hydrolyserad majsstärkelse och Beta Vulgaris (betor) rot extrakt

  Sockerbetaxtrakt och hydrolyserad majsstärkelse. Förbättrar naturligt fukthållning av huden och ger extra fukt - både omedelbart och långverkande.
 • Ingredienser

 • Aqua, Glycerin, Niacinamide, Beta Vulgaris Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Sodium PCA, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract, Calcium Gluconate, Maltodextrin, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Tetrasodium Iminodisuccinate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Citric Acid. 

  Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.

20% på allt från Beauté Pacifique!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT