Babor Thermal Spray

HUDTYP / Normal - torr hud Babor Thermal Spray

Babor Thermal Spray.

Babor Thermal Spray

100 ml
En väldoftande ansiktsmist med återfuktande pro-vitamin B5 och termalvatten
129 kr
En väldoftande ansiktsmist med återfuktande pro-vitamin B5 och termalvatten från källan i Aachen, Tyskland. Berikar huden med viktiga mineraler och spårämnen - såsom järn, sulfat, magnesium, calcium, kalium och natrium. Dessa spelar en viktig roll för hudens naturliga försvar, metabolism och fuktbalans. Misten balanserar och lugnar huden och ser till att den hålls väl återfuktad längre. Smart resestorlek gör den enkel att ta med på resan, till gymmet eller till stranden. Perfekt att spraya över huden när som helst under dagen, även över makeup, för en uppfräschande effekt.

› Återfuktande ansiktsspray.

 Med mineralrikt källvatten.

› Balanserar och lugnar huden.

ANVÄNDNING

Sprayen kan användas till ansikte som ansiktsvatten och en del av rengöringsrutinen, som återfuktande fuktboost under dagen eller över makeup för extra lyster. Kan användas när som helst under dagen, till ansikte och kropp.

INGREDIENSER

Water (aqua), PEG-40 hydrogenated castor oil, aloe barbadensis leaf juice, phenoxyethanol, panthenol, fragrance (parfum), citric acid, ethylhexylglycerin, potassium sorbate, disodium EDTA, pantolactone, sodium benzoate.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna. Babor
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


Handla Babor för 950 kr - få Collagen Booster Cream 15 ml (värde 373 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT