Babor HSR Lifting Christmas Kit

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Gåvor Babor HSR Lifting Christmas Kit

Babor HSR Lifting Christmas Kit

En exklusiv julask med Babors HSR Lifting serie
1449 kr / 1249 kr
Antal: 
Handla Babor för 700 kr och få en travelsize Hydro Cellular Hyaluron Cream & en Perfect Glow ampull för härlig lyster! 
SNABB LEVERANS FRI FRAKT

Vacker ask till ett attraktivt pris! Den exklusiva Julasken från HSR Lifting är en fantastisk gåva. Den innehåller tre produkter: cream 50 ml, serum 10 ml specialstorlek och nya neck & decolleté cream i 10 ml specialstorlek - för en total anti-age effekt.

 

HSR Extra Firming Cream 50 ml

Rik och närande anti-age kräm med lifting effekt. Innehåller en precisionsformula effektiv mot alla typer av linjer och rynkor, såsom uttryckslinjer, gravitationslinjer, torrhetslinjer och mot en av huvudorsakerna till alla rynkor: nedsatt elasticitet i huden. Aktiverar uppbyggnaden av kollagenfibrer och bevarar hudens elasticitet. Skapar en speciell nätstruktur på huden vilket ger ett mikro-lyft. Reducerar rynkor genom minskning av försockring av kollagenfibrerna. Huden känns slätare och ansiktets konturer fastare. 

HSR Extra Firming Serum 10 ml

Superkoncentrat som används tillsammans med extra firming cream eller cream rich för maximal lifting effekt. Gör vävnaden fastare, slätar ut hudytan och minskar rynkornas djup.

HSR Extra Firming Neck & Decolleté Cream 10 ml

Smälter in i huden som flytande silke och är full av aktiva ingredienser. Multitendyn Plus-komplexet med extrakt av sojabönor, ärter och hirs kombinerat med tanninsyra minimerar linjer och ökar hudens fasthet. Aminosyran L-carnosin förhindrar försockring av kollagenfibrerna så de kan behålla sin elasticitet, medan en neuropeptidreceptor minskar transepidermal vattenförlust så att dekolletaget ser välfyllt ut. Vid regelbunden användning reduceras pigmenteringar och nya förhindra från att bildas, tack vare en speciell exopolysackarid som ingår i det aktiva komplexet


INGREDIENSER


Se respektive produktsida
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser