Babor Dr Babor Refine Cellular Enzyme Peel Balm

ANSIKTE / Peeling Babor Dr Babor Refine Cellular Enzyme Peel Balm

Babor Dr Babor Refine Cellular Enzyme Peel Balm.

Babor Dr Babor Refine Cellular Enzyme Peel Balm

75 ml
Enzympeeling för alla hudtyper, även känslig hud.
549 kr / 439 kr
Enzympeeling som löser upp döda hudceller och metaboliska produkter så som proteiner och lipider. Särskild mild peeling som inte skapar någon mekanisk irritation i huden. Smälter in i huden och är perfekt för massage, när produkten sedan kommer i kontakt med vatten förvandlas den till en emulsion.

ANVÄNDNING

Rengör ansikte, hals och dekolletage som vanligt. Ta en ärtas storlek av Enzyme Peeling Balm i handen och blanda med lite vatten tills det bildas en mjölkig emulsion. Applicera på ansikte, hals och dekolletage. Undvik området kring ögonen. Fukta fingertopparna med vatten och massera med cirkulära rörelser under 1-2 minuter så att det bildas ett skum. Låt verka i ytterligare 3 – 5 minuter, sölj sedan av med rikligt med ljummet vatten.

INGREDIENSER

caprylic/capric triglyceride, glycerin, aqua/water/eau, sucrose stearate, di-c12-13 alkyl malate, sucrose laurate, helianthus annuus (sunflower) seed oil, crithmum maritimum extract, bacillus ferment, ulva lactuca extract, propylene glycol, sodium benzoate, lactic acid, potassium sorbate, citric acid, tocopherol Babor
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser


20% rabatt på allt från Babor!

Handla Babor för 950 kr - få Collagen Booster Cream Rich 15 ml (värde 373 kr) på köpet!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT