Dermalogica Breakout Clearing-Kit

ANSIKTE / Kit & Gåvor / Start & resekit Dermalogica Breakout Clearing-Kit

Dermalogica Breakout Clearing-Kit i gruppen ANSIKTE / Kit & Gåvor / Start & resekit hos Babyface.se (110990)

Dermalogica Breakout Clearing-Kit

För tonårshud med blemmor, kvisslor och rodnad.
Lagerstatus:
Art. nr:
110990
329 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

Biolumin C-Serum 3 ml på köpet vid köp av Dermalogica-produkter för 750 kr!
Kit för tonårshud som har överkott av talg och/eller problem med blemmor och kvisslor.

Breakout Clearing Foaming Wash, 50 ml.

En löddrande rengöringsgel som motverkar uppkomsten av blemmor genom att avlägsna döda hudceller och portilltäppande talg. Gelen är späckad med milda växtextrakt som lugnar och dämpar. Huden blir rengjord på djupet och klar och fräsch utan att bli uttorkad.

Breakout Clearing All Over Toner, 50 ml.

En uppfriskande och renande spray som motverkar blemmor, tilltäppta porer och överflödigt talg. Fuktgivande växtextrakt ser till så att huden inte blir uttorkad och stram. Sprayen är omedelbart kylande och uppfriskande.

Breakout Clearing Daytime Treatment, 15 ml.

En lätt lotion som både behandlar och mjukgör huden. Tilltäpptheter, blemmor och kvisslor motverkas. Talgproduktionen dämpas samtidigt som huden får bättre fuktbalans. En allt-i-en-produkt!

Oil Clearing Matte Moisturizer SPF15, 15 ml.

En lätt mjukgörare som håller hudytan matt hela dagen. Huden får intensivt med fukt samtidigt som utbrott motverkas med hjälp av en unik sammansättning av ingredienser. Solskyddsfaktor 15 skyddar mot UV-strålar som annars kan förvärra problemen och som även kan orsaka pigmentfläckar.

Breakout Clearing Overnight Treatment, 15 ml.

En behandlande gel som tar hand om blemmor och pormaskar medan du sover. Ingredienser som rengör på djupet, dämpar rodnader och bekämpar nya utbrott.Varning: Endast för utvärtes bruk, får inte sväljas. Undvik att få produkten i ögonen. Vid kontakt med ögonen, skölj noggrant med vatten. Avbryt användandet vid hudirritation eller ökad känslighet. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd inte på barn yngre än 6 månader. Innehåller oxibenson. Det är en allvarlig hälsorisk att vistas för mycket i solen. Speciellt mitt på dagen då solen är som starkast. Solskyddsmedel skyddar inte till 100 %. Skydda därför huden med hatt, kläder och solglasögon. Applicera solskyddsmedel rikligt och ofta. Återapplicera om du badat eller svettats mycket. Utsätt inte spädbarn och småbarn för direkt sol.