Elemis Sparkling Beauty Normal/combination

ANSIKTE / Kampanjer Elemis Sparkling Beauty Normal/combination

Elemis Sparkling Beauty Normal/combination i gruppen ANSIKTE / Kampanjer hos Babyface.se (2268007)

Elemis Sparkling Beauty Normal/combination

Balansera en normal till kombinerad hud med denna rutin.
Lagerstatus:
Art. nr:
2268007
1055 kr / 599 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

Wandering Star Kit på köpet (värde 1450 kr) när du handlar dina Elemis-favoriter för 950 kr!
Balansera en normal till kombinerad hud med denna rutin för en perfekt återfuktad hud med lyster. Kitet innehåller:

Pro-Radiance Cream Cleanser, 30 ml

Den här lyxiga cremen rengör på djupet, motverkar åldrande och gör huden mycket ren och klar. Cremen rengör skonsamt och har en rik fuktgivande effekt på fuktfattig hud. Makeup och smuts löses varsamt upp och gör att hyn får ett strålande och ungdomligt utseende.

Soothing Apricot Toner, 50 ml

Ett lugnande ansiktsvatten som hjälper huden att behålla optimalt pH utan alkohol. Aprikosextrakt och extrakt från såpträd lugnar huden samt ger den en frisk och strålande yta.

Hydra-Boost Serum, 10 ml

Detta kliniskt testade serum ger omedelbar återfuktning till en yttorr hud. Kininsyra, närande dhateloolja och hyaluronsyra har blandats med ekologisk antioxidantrik myrten för att bibehålla hudens naturliga försvarssystem. Trans-epidermal fuktförlust reduceras och hudens fuktbarriär stärks. Biosackarider från neréfrön stöder hudens naturliga återfuktare; hyaluronsyra och akvaporin 3. Fuktkanaler bildas och reservoarer skapas för att leverera optimal återfuktning. Huden lämnas mjuk, smidig och perfekt återfuktad.

Hydra-Balance Day Cream, 50 ml

enna ultralätta dagkräm ger kontinuerlig fukt, och hjälper till att balansera en normal till blandhud. Huden lämnas återfuktad, balanserad och smidig.