Clarins Super Restorative Collection

ANSIKTE / Kampanjer Clarins Super Restorative Collection

Clarins Super Restorative Collection i gruppen ANSIKTE / Kampanjer hos Babyface.se (20946 000-0)

Clarins Super Restorative Collection

Ett hudvårdskit för de speciella behoven som uppstår hos en hud i övergångsåldern.
Lagerstatus:
Art. nr:
20946 000-0
1450 kr / 945 kr
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Antal: 

Ett hudvårdskit som möter de speciella behoven som uppstår hos en hud i övergångsåldern på grund av ändrad hormonbalans. Dag- och nattcremen berikar huden med näringsämnen samt reducerar linjer och rynkor, medan hals- och dekolletagekoncentratet förbättrar hudens textur och spänst. Kitet innehåller:

Super Restorative Day Cream All Skin Types, 50 ml

Dagcreme som kompenserar effekterna av hormonellt åldrande i huden. Den slätar omedelbart ut hudens yta och ger den ny lyster och fräschör och huden återfår sin komfort och skydd. Målgrupp: Kvinnor -/+ 50 som märker av åldersrelaterade hormonella förändringar i huden såsom förlorad fasthet och fyllighet, djupare rynkor samt ojämn hudton / pigmenteringar. Texturen är mjuk och smidig och doften är pudrig och blommig. Innehåller bl a: Harungana Extrakt (påverkar densitet i dermis), Tetrapeptider (minskar lagerbildning i epidermis), Mikropärlor (fyller ut fina linjer), Mineralpigment (reducer rynkor optiskt), Hyaluronsyra, Sheasmör (ger fukt och näring) samt stabiliserat C-vitamin derivat (förebygger åldersfläckar).

Super Restorative Night Cream All Skin Types, 15 ml

Super Restorative Night All skin types är en nattcreme som kompenserar effekterna av hormonellt underskott i huden och som förebygger och reducerar ålderspigmenteringar. Målgrupp: Kvinnor runt 50, alla hudtyper, där huden har ett hormonellt underskott och som märker av att huden är tunnare, torrare och känsligare samt att den tappat sin elasticitet. Ger en djupgående anti-age behandling som återuppbygger och återfyller huden för ett ungdomligare utseende. Pigmenteringar reduceras och hudtonen blir jämnare. Cremen är mjuk och smidig och går omedelbart in i huden och ger komfort. Innehåller bl a Organisk harungana, Anti-age tetrapeptid (Återfyller hudens alla nivåer) Organisk Montpellier rock rose, Hexylresorcinol (Reducerar och förebygger pigmenteringar) Ginkgo biloba (Ger huden fräschör på morgonen) Hyaluronsyra, Sheasmör (Närande och återfuktande).

Super Restorative Décolleté and Neck Concentrate, 15 ml

Främjar ett ungdomligare utseende på huden och en mer elegant look på det ömtåliga dekolletaget och halsen hos kvinnor i 50-plusåldern. Detta oljefria koncentrat förbättrar kvaliteten på hudtexturen - från haka till övre bröst - med en kombination av utjämnande och skönhetsförhöjande växtextrakt. Doften är uppigande med fruktiga och blommiga noter. Reducerar synligheten av åldersfläckar.