The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

ANSIKTE / Serum The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA i gruppen ANSIKTE / Serum hos Babyface.se (190250)

The Ordinary Alpha Arbutin 2% + HA

30 ml
Serum med Alfa Arbutin som jobbar mot pigmentfläckar
95 kr
Antal: 

Ta 6 betala för 5 på allt från The Ordinary!
SNABB LEVERANS FRI FRAKT
Ett koncentrerat serum med ren Alfa Arbutin och hyaluronsyra

Alfa Arbutin minskar utseendet av pigmentfläckar och hyperpigmentering. Formulan har en hög koncentration av Alpha Arbutin (2%) jämfört med standardkoncentrationen på 1% samt innehåller hyaluronsyra för bästa effekt. Alfa Arbutin sägs ge en mycket starkare effekt än Arbutin eller Beta-Arbutin.

Obs! Alfa Arbutin är extremt känsligt för nedbrytning vid kontakt med vatten om pH-balansen inte är optimal. pH-värdet i denna formel är cirka 4,9 vilket visat sig vara det mest lämpliga pH-värdet för att minimera nedbrytningen av Alfa Arbutin.


ANVÄNDNING

Applicera några droppar över ansiktet på morgonen och kvällen som en del av din hudvårdsrutin. Använd solskydd på dagen.


INGREDIENSER

Aqua (Water), Alpha-Arbutin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Eftersom ingredienssammansättningar ändras kan vi inte alltid garantera att listan är komplett, uppdaterad eller felfri. För en korrekt ingrediensförteckning hänvisar vi därför till förpackningarna.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser