The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream

HUDTYP / Normal - torr hud The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream i gruppen HUDTYP   / Normal - torr hud hos Babyface.se (SCAFC05000)

The Organic Pharmacy Antioxidant Face Cream

Den tillför fukt, stramar åt och skyddar.
549 kr
En fuktgivande och föryngrande ansiktskräm som direkt absorberas och är full med antioxidanter och åtstramande örter. Lämplig för alla hudtyper, men Antioxidant Face Cream är särskilt lämplig för dig som inte tycker om doften av ros. Tack vare dess antioxidantegenskaper och åtstramande egenskaper är Antioxidant Face Cream också särskilt lämplig för dig som arbetar i stadsmiljö, genomgår en avgiftning eller har problem med porerna. Den tillför fukt, stramar åt och skyddar. Huden tillförs omedelbart fukt utan tyngd, elasticiteten ökar och hyn får mer lyster.

ANVÄNDNING

Blanda en liten mängd kräm med 2 droppar Antioxidant Serum och 4 droppar Antioxidant Gel och applicera efter fukttillförsel varje morgon medan huden fortfarande är fuktig, klappa försiktigt in den till dess att den absorberats. Inte lämplig för användning under natten, välj istället Jasmine Night Conditioner. Perfekt vid eksem ansiktet.

HUVUDINGREDIENSER

Nyponfröolja - Kliniskt bevisat att den minskar ärrbildning, rynkor och vårdar huden.
Blåbär - Stärker kapillärer, minskar rödhet, ger spänst och föryngrar huden.
Ringblomma - Högt innehåll av essentiella fettsyror, nypon minskar förekomsten av rynkor och vårdar huden.
Propolis cera - Denna klibbiga kåda som samlas in av bin är en ingrediens som inget hudvårdssortiment kan klara sig utan. Det är en naturlig, antiinflammatorisk, antibakteriell cellförnyare och kollagenstärkare. Den fungerar fantastiskt vid eksem, psoriasis och är åldersmotverkande. Polygonium - Den används nästan rutinmässigt i Kina som en föryngrande och livförlängande tonic.
  • Användning

  • Tips

  • Din rutin

  • Mer info

  • Ingredienser

SNABB LEVERANS FRI FRAKT
SNABB LEVERANS FRI FRAKT