• Fraktfritt inom Sverige!

0 Varukorg

SMINK SOM INTE TÄPPER TILL 

Du har en fungerande hudvårdsrutin, men inte en vårdande makeup-rutin. Då kan huden täppas igen och ge upphov till finnar/blemmor/plitor. Det vill vi inte! Men bara lugn, hudvårdande makeup är något av vår specialitet!  Hur bör man då tänka vid val av makeup-produkter? Det allra viktigaste är basen, eftersom det är en som ligger närmast huden. En vårdande bas kan dessutom boosta huden, ge fukt och jobba antiage under hela dagen!

LYSTER: PÜR 4-IN-1 TINTED MOISTURISER

Pür är ett rent vårdande makeup-märke som låter huden andas och bidrar med en massa fukt! Pür 4-in-1 Tinted Moisturizer är en fuktcreme, primer, foundation och solskydd i ett (men glöm inte dagcreme innan ändå). Den ger lyster och medeltäckning, men går att byggas upp för ett mer täckande resultat. Perfekt både sommar som vinter! Passar alla, men främst dig som vill ha ett lystergivande resultat.

LYSTER: BAREMINERALS

bareMinerals - ett märke att lita på när det kommer till vårdande makeup! Deras bästsäljande Original Foundation som knappt känns på huden. Gjort på 100% mineraler och med inbyggt solskydd för att ta hand om huden hela dagen. Masseras in med cirkulerande rörelse med en kabuki-borste. Perfekt för dig som vill ha ett lätt, utjämnande resultat utan känslan av att ha smink på sig.

ANTIAGE: CLARINS EVERLASTING YOUTH FLUID

Clarins Everlasting Youth Fluid är en återfuktande foundation med medel täckning som ger en lyftande effekt på huden. Perfekt för dig som önskar jobba lite mer antiage under dagen! En härlig foundation som ger lyster och fukt. Kan appliceras med fingrarna eller borste för bästa resultat.

EKOLOGISK: MARIA ÅKERBERG FOUNDATION

Maria Åkerberg Foundation är en ekologisk foundation med naturliga ingredienser som vårdar huden. En sann förlängning av ens hudvårdsrutin. Huden får andas fritt medan squalane återfuktar på djupet, vilket ger ett härligt glow under dagen. Perfekt för både dag och kväll då den kan byggas upp till ett mer täckande resultat.

20%
bareMinerals Original Foundation & Brush Kit
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
20%
Bareminerals Original Spf 15 Foundation
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
20%
Clarins Everlasting Youth Fluid
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}
20%
Pur 4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Favoriter
  • {{ list.name }}

Skribent: Emma

Jag som skrivit detta inlägg heter Emma, jag är journalist och CIDEOSCO-diplomerad hudterapeut. I mina inlägg får du läsa om professionell hudvård, inspirerande tips och alltid kunna lära dig något nytt! Jag brinner för hudvård och tycker alla förtjänar en lyxig hudvårdsrutin!

Mer inspiration & tips